P1060962

 

Відбулося чергове засідання правління Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (голова Іван Король).

Характеризуючи виконання бюджету Фонду соцстраху та регіональної програми щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей, директор виконавчої дирекції правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник  відзначив,  що у 2013 році видаткова частина бюджету зросла, усі витрати склали майже 170 млн. грн.  Радує, що , 34,3 млн. грн. спрямовано на лікування та оздоровлення застрахованих осіб та членів їх сімей, в тому числі на санаторно - курортне лікування - 25,7 млн. грн. Оздоровлено 4160 осіб, з яких 585 – в реабілітаційних відділеннях профспілкових санаторіїв. Завдяки профілактичним заходам у порівнянні з попереднім роком   на 2,5% зменшилась захворюваність, хоча внаслідок хвороб і травм невиробничого характеру в області було втрачено 606,3 тисячі робочих днів.  На часткове фінансування ДЮСШ з Фонду соцстраху використано 1,3 млн. грн.

Торік було зроблено значний крок вперед в питанні оздоровленні дітей. Загалом оздоровлено 4275 дітей, на ці цілі використано понад 4,6 млн. грн., що на 67,9 відсотка більше, ніж у 2012 році.  Але, як зазначив заступник директора виконавчої дирекції  обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Юрій Неймет, значно більші орієнтири оздоровлення дітей намічено у 2014 році. З цією метою заплановано використати 17,5 млн. грн. та  оздоровити майже 8 тисяч дітей застрахованих осіб. Організаторську  роботу в цьому напрямку  органи соцстраху вже розпочали спільно з владними структурами, профспілками та роботодавцями.

На засіданні правління розглянуто й ряд інших питань. Підбиваючи підсумки, голова правління Фонду обласного відділення соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Іван Король підкреслив, що обласне відділення, його виконавча дирекція роблять усе можливе для стабільного та ефективного функціонування, надання у повному обсязі матеріального забезпечення та соціальних послуг застрахованим особам та членам їх сімей.

 

На фото:

- веде засідання голова правління обласного відділення Фонду соцстраху Іван Король (в центрі);

- виступає директор виконавчої дирекції Ігор Сегляник;

- учасники зібрання.

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

 Закарпатської обласної ради профспілок

 

P1060966

 

P1060968