АР

На адресу профспілок Рівненської області від голови Рівненської ОДА Сергія Рибачка, надійшов лист з словами подяки за підтримку ініціативи Рівненської ОДА та Благодійного фонду «Скарбниця Надії», спрямованої на зміцнення Української армії.

Нагадаємо, що до Благодійного фонду «Скарбниця Надії» ФПО перерахувала майже 46 тис. гривень з коштів, які надійшли на її рахунок на підтримку наших армійців. Ці кошти, разом з іншими надходженнями, Благодійний фонд використав для закупки 50 бронежилетів та приладів спостереження. Частину цих засобів індивідуального захисту та приладів спостереження, як зазначив в своєму листі Сергій Рибачок, вже отримали військовослужбовці 51 окремої механізованої бригади з Рівненщини, які нині перебувають у районах використання завдань АТО на Сході країни. Вже найближчим часом вони отримають і решту бронежилетів.

До речі, за місяці військового протистояння Федерація профспілок на своєму рахунку акумулювала майже 205 тис. грн. на допомогу нашим українським бійцям. У зборі коштів взяли участь первинні профспілкові організації, обласні галузеві профоб’єднання. Всі кошти, до копійки, адресно пішли на потреби наших славних армійців. Безповоротна фінансова допомога Збройним силам України продовжує надходити на рахунок ФПО. Безумовно, що ці гроші згодяться і в часи бойових дій, і в мирний час, який обов’язково настане.

Профінформцентр ФПО