4fe8a376372c

 

Шановні друзі!

 

Від імені трьохсоттисячного загону членів Профспілки працівників культури України сердечно вітаю всіх Вас з професійним святом - Міжнародним днем Театру, святом духовності та краси.

Театр - це унікальна майстерня, справжнє багатство, універсальна мова спілкування людини з буттям, своєрідне дзеркало, в якому відображуються характерні особливості життя суспільства, його духовний потенціал. Завдяки своїй самобутності, українське театральне мистецтво займає достойне місце серед різноманіття культур світу та має міжнародне визнання.

І в цьому, перш за все, Ваша заслуга – всіх тих, хто обрав професію театрального актора, режисера, освітлювача, суфлера, гримера, хто дбає про розвиток українських національних культурних традицій, збереження духовного надбання нації, дарує людям високе театральне мистецтво та свій блискучий талант, допомагає їм долати труднощі та випробування, які останнім часом випали на долю нашої держави.

Сьогодні в театрах України працює ціле сузір'я талановитих, безмежно відданих театральній справі митців. Їх повсякденна праця не тільки викликає захоплення і повагу, а й винагороджується вдячністю глядачів, адже відкриває їм дорогу у світ прекрасного, пробуджує почуття добра і справедливості, дарує радість, дає сили для захисту нашої незалежної України.

Тож, засвідчуємо почуття глибокої пошани та щирої вдячності за Ваш творчий труд, високий професіоналізм, який примножує інтелектуальний і культурний потенціал нашої держави та закладає основи майбутнього процвітання українського народу.

Від усього серця зичу всім театральним працівникам натхнення, успіхів, втілення невичерпних ідей і професійних задумів, добра та довгоочікуваного миру.

 

 

З глибокою повагою,

Голова Профспілки

Л.Ф.Перелигіна