1440484580 1

 

23 серпня 2015 року Чорнобаївщина зустрічала переможців районних змагань обласної програми «Найспортивніше село».

 

Господарі та організатори змагань - керівництво області та району, ФСТ «Колос», підтримка народного депутата України, голови фонду «Рідна земля» Миколи Томенка забезпечили високий рівень проведення змагань та патріотичної атмосфери.

Змістовна хореографічна композиція відкриття з внесенням величезного Державного Прапору України, виконанням Гімну України, виступи голови обласної ради Валентини Коваленко, чемпіона Олімпійських ігор в Токіо Андрія Хіміча, голови Чорнобаївської райдержадміністрації Сергія Джоболди та віце-президента НОК Миколи Томенка, як і сам факт проведення самого спортивного свята продемонстрували, що Україна сильна і непереможна.

У відкритті обласного фіналу взяли участь також голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Володимир Христенков, голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, депутат обласної ради Володимир Гресь, голова районної ради Михайло Бурган.

Спортсмени боролися за першість з шашок, настільного тенісу, армреслінгу, гирьового спорту, міні-футболу, дарсу та перетягування канату. Саме останній з названих видів спорту за своїм запалом завжди є найпопулярнішим і найемоційнішим за вболівальницькими пристрастями. Не став винятком і нинішній фінал силачів. Але цього разу не меншу глядацьку аудиторію зібрав фінальний матч з міні-футболу між сільськими командами з Драбівщини і Чорнобаївщини, де основного часу не вистачило, а переможця виявляли за результатами пробиття пенальті. 

Титул «Найспортивніше село Черкащини» вкотре виборола в чесній безкомпромісній боротьбі команда господарів села Хрестителеве.

 

 

Федерація профспілок Черкаської області