DSCN3517

 

            У Федерації профспілок Черкаської області відбулася презентація книги Валерія Федоровича Макєєва «100 днів полону, або позивний «911».

 

Валерій Макєєв, волонтер, громадський діяч, який влітку 2014 р. потрапив в застінки бойовиків ЛНР— людина надзвичайно міцного духу, котра вижила в нелюдських умовах полону і написала про це книгу.

         «100 днів полону, або позивний «911»»  це не просто нотатки в’язня «ЛНР», це посібник на тему, як залишатись людиною і бачити людей навіть серед ворогів. Як відзначив автор книги, він передав свої внутрішні переживання, бачення пережитих подій. Книгу читають та сприймають дорослі, молодь, пенсіонери. Першою, хто читав цю сповідь, була його мама та її сусіди, які перечитували твір, передаючи книгу з рук в руки.

         Учасники презентації мали можливість отримати від автора відповіді на запитання, які їх цікавлять, висловили свої побажання щодо посилення соціального захисту учасників АТО.

         Учасникам презентації В.Макеєв подарував свою книгу з автографом. Автор подякував профспілковцям за надання допомоги воїнам АТО, можливість проведення в Федерації профспілок області тренінгів для черкащан, які повернулися із зони бойових дій, полону.

         Голова Федерації профспілок області Петро Шевченко подякував В.Макеєву за презентацію книги та висловив побажання від учасників зустрічі щодо найскорішого вирішення питань виходу з цієї війни, щоб українці могли спокійно жити, виховувати дітей та дбати про їхнє майбутнє.

 

DSC05763

 

Федерація профспілок Черкаської області