32986

 

Дорогі друзі! Шановні спілчани!

 

Від імені Федерації профспілок України прийміть щирі вітання з нагоди знаменної дати в житті профспілковців Дніпропетровщини – 25-річчя з дня заснування Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок.

Пройдений упродовж цих років шлях був насиченим життєво важливими для спілчан подіями розбудови і становлення української держави та профспілок. Попри всі негаразди і труднощі, досягнення і втрати залишаються непорушними ваша згуртованість і єдність, солідарність та активні дії спрямовані на захист людей праці, своїх спілчан.

Будуючи свою діяльність на засадах соціального діалогу, відстоюючи конституційні права членів профспілок на працю, її безпеку й гідну оплату, обласне профоб’єднання, організації галузевих профспілок демонструють принциповість та наполегливість, реальними справами сприяють підвищенню ролі й авторитету профспілок у суспільстві.

Переконані, профактив Дніпропетровщини і надалі робитиме все можливе для збереження організаційної структури профоб’єднання та єдності членів профспілок, підвищення їх добробуту і недопущення зниження рівня їх соціального захисту.

Бажаємо обласному об’єднанню профспілок подальших успіхів у діяльності, а спілчанам – міцного здоров’я, стабільної роботи, нових досягнень, добра і достатку Вашим родинам та мирного неба нашій країні.

 

З повагою

 

Голова Федерації профспілок України                                     Г.В. Осовий