DSC06034

 

З нагоди 8 березня - Міжнародного жіночого дня боротьби за свої права, Федерацією профспілок Черкаської області проведено концерт за участі народних аматорських колективів профспілок України: Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, колективу «Черкаські козаки», гурту української пісні «Хрещатик», учасників художньої самодіяльності - працівників закладів освіти та охорони здоров’я.

Емоційно сприймали глядачі різноманітні виступи художніх колективів, які створили незабутню атмосферу свята та весни. Адже програма концерту, а це були пісні, танці, художні читання, була присвячена жінці.

Бурхливими оплесками присутні в залі зустріли виступ баяніста Сапунцова Романа, учня Степанківської школи, переселенця з м.Авдіївка, переможця міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

 

DSCN7103

 

У вітальному слові до жінок голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко відзначив, що жінка, як весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

         З прадавніх віків жінку в Україні величали Берегинею. Поняття Батьківщина, Україна, Мати однаково дорогі для кожного з нас і також пов’язані з жіноцтвом.

        Дякуючи за повсякденну роботу, громадську діяльність Шевченко П.В. від президії ФПО побажав жінкам міцного здоров’я, довголіття, миру, щастя, достатку, злагоди і любові.

 

DSC06000

 

DSC05995

 

Федерація профспілок Черкаської області