До третьої річниці Революції гідності

image     Трагічні події 18–20 лютого 2014 року на майдані Незалежності в Києві призвели до втрати багатьох людських життів героїв, яких народ назвав «Небесною сотнею». Їхній подвиг продемонстрував усьому світові приклад відваги, силу духу й жертовність громадян, які вийшли на мирний протест і віддали своє життя на Майдані, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Ми вклоняємося їх жертовності та висловлюємо щире співчуття рідним..

День пам’яті воїнів - інтернаціоналістів

101   15 лютого виповнилося 28 років з моменту виведення радянських військ з Афганістану. Щорічно напередодні цієї дати ми віддаємо данину пам'яті та поваги воїнам, які загинули, виконуючи свій військовий обов'язок. Полеглим - пам'ять, живим - повага і шана. Ми знаємо багатьох, які пройшли «пекло Афганістану». Вони живуть і працюють поруч з нами. Вони пронесли через все своє життя поняття чесності, порядності, фронтового братства. Сьогодні - в..

Під лежачий камінь вода не тече…

1480676448 tercentr-svitlovodsk-01   Побутує така думка, що рядові державні службовці – це мовчазні виконавці, які бояться пікнути, не те, що відстоювати свої інтереси. Це не завжди так. Чимало колективів держслужбовців на всіх рівнях заявляють про свої права. Сміливості і впевненості додає підтримка обкому профспілки, який завжди підставляє плече у вирішенні проблем.   Наприклад, працівники Світловодського терцентру соціального обслуговування, що на Кіровоградщині, які надають соціальні послуги людям похилого віку,..

Подяка за привітання

Osovyi Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий висловив вдячність за привітання з днем народження, що надійшли на його адресу: "Побажання надихають на працю, творити добро людям. Це завдання в цілому нашої великої профспілковоі сім'ї, ім'я якої ФПУ",  –  зазначив Григорій Осовий.   Прес-центр ФПУ

Володимир Гройсман: В Україні потрібно побудувати модель, яка буде стримувати зростання споживчих цін

93db2f72da7b711d943abe8c6a6f1a40   В Україні потрібно побудувати модель, яка буде стримувати зростання споживчих цін, переконаний Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.   "Дуже важливо, щоб ми побудували модель, яка буде стримувати зростання будь-яких споживчих цін", - зазначив Глава Уряду під час засідання Кабінету Міністрів у середу. "Нам потрібно більше приділяти увагу моніторингу цін", - сказав він. Прем'єр-міністр запевнив - Уряд буде відслідковувати ситуацію щодо споживчих цін в країні. Володимир Гройсман зауважив, що українці свідчать про..

На вимогу часу: Ініціатива Федерації професійних спілок України - створення Центру з підтримки трудових мігрантів

NIK 9473   Україна перебуває у виняткових обставинах внаслідок глибокої політичної та економічної кризи. На початку 90-х років ми були приблизно на одному рівні економічного розвитку з такими країнами, як Польща, Словаччина, Болгарія і Румунія. Зараз же Україна відстає від них у кілька разів. Заробітна плата українців в 5-8 разів менша, ніж заробітна плата поляків, словаків, болгар та румун. Збройний конфлікт на Сході та падіння економіки стимулюють..

29 січня українці відзначають день пам’яті Героїв Крут

49092066     29 січня українці вшановують події кінця січня 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху — бій під Крутами. Саме тоді на Чернігівщині недалеко від залізничної станції Крути, що розташована за 130 кілометрів на північний-схід від Києва, добровольчий Студентський Курінь, що складався із 300 юнаків: студентів Університету імені Святого Володимира, новоствореного Українського Народного Університету та гімназисти Київських гімназій, відстоюючи право українського народу..

Вітання Профспілці працівників атомної енергетики та промисловості України з нагоди 25-річчя від дня заснування

83648-1-1     Шановні спілчани!   Федерація профспілок України сердечно вітає вас із нагоди знаменної дати – 25-річчя від дня заснування Профспілки працівників атомної енергетики та промисловості України. Сьогоднішня подія - це ще один крок до нових починань і здобутків, збереження й примноження гідних традицій та започаткування нових. Пройдений шлях становлення Профспілки був непростим і водночас насиченим важливими для спілчан подіями. Та попри всі негаразди і..

Соборність - шлях Перемог

day of s     В єдності сила народу   Собор*, Соборність - слова,  які у нашого народу асоціюються зі святістю,  духовністю, величчю, могутністю, силою у єдності. Першим в історії української державності, хто пізнав необхідність Соборності, був Київський князь Святослав Хоробрий, який не тільки зміцнив і укріпив, а й збільшив і об’єднав  землі тогочасної нашої країни. Володимир Великий продовжуючи чин - змаг свого батька, продовжив славний поступ і окрім нових територій долучив..

Уряд схвалив законопроект щодо внесення змін до Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”

gitwj7E   Сьогодні Кабінет Міністрів схвалив законопроект щодо внесення змін до Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.   Проект акта на засіданні Уряду представив Міністр соціальної політики Андрій Рева.  Як відомо, під час участі у масових акціях громадського протесту в Україні з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року за євроінтеграцію та проти режиму Януковича майже тисяча осіб отримали тілесні ушкодження (тяжкі, середньої..
Архiв
<< < Лютий 2017 > >>