Інформація про діяльність Контрольно-ревізійної комісії ФПУ

КРК   13 грудня 2017 року відбулось чергове засідання Контрольно-ревізійної комісії Федерації профспілок України. На засіданні розглядались питання про результати останньої перевірки фінансово-господарської діяльності ТОВ «Слов’янський дім ФПУ», про сплату внесків до ФПУ, затверджено план роботи КРК ФПУ на І півріччя 2018 року, в якому також передбачена перевірка фінансово-господарської діяльності Федерації профспілок України за 2017 рік.   КРК1   Також було підбито підсумки роботи Контрольно-ревізійної комісії Федерації..

КОНФЕРЕНЦІЯ. Реформа місцевого самоврядування: бачення профспілок

АКА Тільки консолідовані ресурси і зусилля, активні дії і участь у виконанні прийнятих спільних рішень і рекомендацій  є запорукою нашого успіху із захисту прав людей праці та збереження профспілкових організацій в умовах секторальних реформ, децентралізації влади й утворення об’єднаних територіальних громад. Про це заявив Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий у виступі на Всеукраїнської науково-практичної конференції «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади,..

7 грудня – День місцевого самоврядування

Samovraduvanna       Шановні спілчани!   Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування! Це професійне свято працівників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад усіх рівнів. В умовах децентралізації влади органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у житті суспільства, у забезпеченні прав мешканців територіальних громад, керуючись інтересами  Української держави. Ми щиро вдячні працівникам місцевого самоврядування, які при проведенні децентралізації та утворення об’єднаних територіальних громад змогли зберегти трудові колективи і профспілкові організації в них,..

ВІТАЄМО!

ПРИСяжний      Федерація профспілок України вітає Андрія Володимировича ПРИСЯЖНОГО – голову Тернопільської обласної ради профспілок, з ювілейним днем народження! Щиро зичимо міцного здоров’я, енергії, наснаги та нових професійних здобутків. Щастя Вам, добробуту і родинного благополуччя! ФПУ

Володимир Гройсман: «Трудовим колективам навчальних закладів нічого не загрожує», – слово Прем’єр-міністра

VNZ-1-2-300x253 Сьогодні на засіданні КМУ Голова ФПУ Г.Осовий привернув увагу, що саме зараз перед будинком Уряду знаходяться представники трудових колективів закладів 1-2 рівнів акредитації, які стурбовані, що передача фінансування їх діяльності виключно на місцеві бюджети, може призвести до скорочення мережі цих закладів. - Тому є прохання до профільного міністра зустрітися з представниками трудових колективів та обговорити це питання, - наголосив Голова ФПУ. На що Прем’єр-міністр України Володимир..

ПрАТ «Укрпрофтур» звітує перед Акціонерами

ПРОФТУР1   Напередодні  нового року, Правління акціонерного Товариства підвело підсумки своєї роботи за 9 місяців та очікуванню кінцевих фінансових показників 2017 року в цілому. Так, в Києві  5 грудня 2017 року  в повному складі членів Наглядової ради відбулося чергове засідання Наглядової ради  ПрАТ «УКРПРОФТУР» під головуванням  Голови Наглядової ради – Жугаєвича  Яреми  Васильовича.   ПРОФТУР   Серед розглянутих питань порядку денного, найбільш актуальними були кадрові питання..

Головне – дотримання прав людини, громадянина, працівника

Изображение 233    На цьому наголосив Голова ФПУ Григорій Осовий, виступаючі 5 грудня на Національному Форумі «План Трансформації України - об'єднавчий порядок денний для країни», що відбувся у Києві у Конгрес-центрі "Український Дім".   Це вже шосте засідання Форуму, у якому взяли участь представники громадських організацій, народні депутати України, представники КМУ і бізнесу, зарубіжні експерти і посли, високопоставлені особи українського духовенства, відомі громадські діячі. Відкрив роботу Патріарх Філарет - Предстоятель  ..

3 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

1448886535 den invalida 5     3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Це особливий день, покликаний активізувати діяльність держави і широкого кола громадськості для вирішення проблем людей з обмеженими можливостями, на долю яких випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, виявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що суспільство повинне піклуватися про тих, хто слабкий, хворий, потребує підтримки. Федерація..

У Миколаєві робітники заводу перекрили міст на трасі міжнародного значення

3dd192b98c48c3b2fd0aae0a9df3cb435c2d7844 29 листопада зранку в Миколаєві робітники ДП "Миколаївський суднобудівний завод" повністю перекрили рух Варварівського мосту, який є частиною траси міжнародного значення. Приблизно о 09:30 годині близько 150 робітників заводу, перекрили автомобільний рух по вул. Велика Морська, що у Центральному районі м. Миколаєва. Вимога протестувальників – виплата боргів по заробітній платні", - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Миколаївської області. На..

Увага! Провокація!

IMG 0280     27 листопада 2017р. в МЦКМ (колишній “Жовтневий Палац”) була спроба зірвати позачергове засідання Президії ФПУ. Невідомі особи в камуфляжі числом  до 30 осіб заблокували місце проведення заходу, на якому розглядалося питання про проведення всеукраїнської акції профспілок у Києві та на місцях на підтримку профспілкових пропозицій до Державного бюджету 2018. Ця група своїми діями заблокувала місце його проведення з метою зриву роботи. Члени Президії ФПУ вийшли..
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>