Про кандидатуру на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

1334926883 a-thoughtfull-pen-writing-3647581-2560-1702     Федерація професійних спілок України підтримує кандидатуру Людмили Денісової, яка нині обіймає посаду Голови Комітету Верховної Ради України  з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення для призначення її Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини. За час головування профільним для профспілок комітетом ВР, Людмила Денісова ефективно співпрацювала із профспілковою стороною, опікувалась питаннями реалізації та покращення соціального захисту, забезпечення потреб людей із обмеженими можливостям, підтримувала важливі для..

ВІТАЄМО!

CHYBAi       Федерація профспілок України вітає  Михайла Павловича ЧУБАЯ – голову Української профспілки працівників річкового транспорту, з ювілейним днем народження. Щиро бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, щастя, радості та успіхів у професійній діяльності! ФПУ

ВІТАЄМО!

IMAG0447-2 Федерація профспілок України вітає  Іванну Анатоліївну Дубинку-Філозоф – голову Федерації профспілок Волинської області, з ювілейним днем народження. Щиро зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових професійних здобутків! ФПУ

20 травня в Україні відзначається День Європи

756     День Європи –  щорічне свято миру, спільних цінностей і єдності в країнах Європейського союзу. В Україні воно відзначається, починаючи з травня 2003 року, в третю суботу травня. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів остаточно визначило вибір нашої країни, всього українського суспільства стосовно європейського майбутнього. Для українців це особливе свято. Адже свій вибір довелося виборювати у  нелегкій боротьбі під час Революції Гідності. Цього року нам є..

20 травня - День науки

nauka     День науки - професійне свято, яким вшановується  праця вчених, працівників наукової сфери, викладачів, визнаються їх досягнення і внесок у розвиток в усіх сферах суспільства. Україна являє собою державу з високим рівнем освіти і науки. Саме на науковців покладаються складні завдання з розробки і впровадження новітніх технологій, які визначатимуть місце  нашої країни у світовій спільноті та рівень життя громадян. Ми пишаємося своїми відомими науковими школами та видатними вченими,..

ФОТОРЕПОРТАЖ. День вишиванки у ФПУ

Изображение 237 2   Працівники апарату ФПУ і членських організацій святкують День вишиванки.   ФОТОРЕПОРТАЖ   Изображение 252 2  Изображение 254 1 Изображение 260 1 Изображение 264 1 Изображение 270 1 Изображение 274 1 Изображение 279 1 Изображение 283 1

18 травня - День вишиванки

9610522231 d385c814e2 o     День вишиванки в Україні у 2017 році припадає на 18 травня. У це свято українці одягаються у вишиванки та прогулюються своїми містами.   Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. День вишиванки не має ніякого політичного підґрунтя, свято покликане популяризувати українську культуру і традиції.   9   День вишиванки: історія свята Вперше День вишиванки запропонувала відзначати одна зі студенток факультету історії Чернівецького національного..

Субсидія на газ і електроенергію, які використовуються для побутових потреб, залишається на рахунках субсидіантів

getImage   Невикористана субсидія на газ і електроенергію, які використовуються для побутових потреб – газова колонка, плита, світло, - залишається на рахунках субсидіантів. Зекономлені 100 кубів газу або 150 кіловат електроенергії, які використовуються для опалення будинку, будуть виплачені енергоощадним сім’ям готівкою. Все, що перевищує вартість 100 кубів газу або 150 кіловат електроенергії, яка йде на електроопалення, та невикористані субсидії на холодну і гарячу воду за підсумками опалювального..
Архiв
<< < Травень 2017 > >>