С П І В Ч У Т Т Я

110180.gif   Федерація профспілок України висловлює глибоке співчуття рідним і близьким Голови Всеукраїнської профспілки працівників-мігрантів в Україні Сергія Олексійовича Олійника, який трагічно загинув у центрі столиці, захищаючи свого сина. Олійник С.О., відстоюючи права трудових мігрантів, які часто стають жертвами шахрайства та торгівлі людьми, боровся за відновлення прав українців, які зневірилися в пошуках кращого життя в Україні та шукали заробітку на чужині. Будучи патріотом України, захищаючи її східні рубежі від..

18 червня – День медичного працівника!

18740142 1618158298195082 429541176239489753 n         Шановні  працівники та ветерани медичної галузі!  Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника. Складна й відповідальна праця лікаря у всі часи була найгуманнішою, найпотрібнішою сферою людської діяльності. Не шкодуючи сил, ви поспішаєте на допомогу тим, хто цього потребує, даруєте людям  віру й надію на зцілення. Дорогі медичні працівники! Дякуємо вам за врятовані життя та здоров’я тисяч пацієнтів, професіоналізм, вірність своєму покликанню..

Робимо маленькими справами великі

IMG 2750   15 червня радник Голови ФПУ, голова Благодійної організації "Благодійний медичний фонд "Лелеко" (leleko.org.ua) Сергій Мартинюк передав 25 кг. пластмасових кришок голові Благодійного фонду "Лелекера" Наталії Тарасовій.   - Це наша маленька профспілкова частка в спільну перемогу, - зазначив С.Мартинюк, - Хочу подякувати Голові ФПУ Григорію Осовому та всім спілчанам за небайдужість і підтримку. Згадайте українське: «Не кажи що зробиш, а кажи, що зробив». Ми..

11 червня – День працівників легкої промисловості