Раді запропонували скасувати вихідний 2 травня – ЗМІ

3 Комітет Верховної Ради з питань соцполітики, зайнятості та пенсійного забезпечення рекомендує парламенту встановити 2 травня робочим днем. Про це пишуть "Українські новини" із посиланням на проект нової редакції Трудового кодексу №1658, який готується до другого читання і текстом якого володіє агенція. За даними інформагентства, відповідна поправка була подана депутатами від фракції "Народний фронт" Олександром Дроздиком, Сергієм Драюком і колишнім депутатом від НФ, нині першим заступником генерального прокурора Дмитром Сторожуком. Згідно..

ВІТАЄМО!

МАТОВ   Федерація профспілок України вітає МАТОВА Валерія Олексійовича з обранням Головою Профспілки працівників атомної енергетики та промисловості України. Бажаємо здоров’я, творчої наснаги та нових здобутків на благо рідної Профспілки та всього профспілкового руху України.   ФПУ

Міністр соціальної політики: "Реформування системи оплати праці зробило можливими комплексні реформи в соціальній сфері"

abad6272b30114970e05d1112c9c6915 1490007392 extra large   Про це Андрій Рева заявив 20 березня на засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України. Міністр наголосив на тому, що комплексна реформа системи оплати праці та запровадження європейських стандартів у сфері соціально-трудових відносин були визначені як пріоритетні завдання Мінсоцполітики. «Ця реформа має на меті створити умови для ефективної праці людини, оскільки насамперед доходи від трудової діяльності формують добробут родин. Результатом наших..

Вітання Голови ФПУ Григорія Осового з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України

thumb 169484 news m   Федерація профспілок України щиро вітає працівників житлово-комунального господарства з професійним святом – Днем комунальників! Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, благоустрою міст, селищ і сіл. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності комунальних послуг. На жаль, за останні роки ситуація в житлово-комунальній сфері країни значно погіршилася, отже, проблем..

Знаковий 1917

654     Ми започатковуємо цикл історичних описів столітніх  подій боротьби за Українську державність.   З метою консолідації та розвитку історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв постановою Верховної Ради України схвалено знакові дати які стали наріжними каменями історичної доби відродження Української державності. Цього місяці започатковується  відзначення ряд пам’ятних подій 100 літньої даності з часу початку Української революції та з дня утворення..

Увага! Виставка до дня народження Тараса Шевченка

uv  Увага! Сьогодні, 9 березня, у фойє Київського Планетарію (вул. Велика Васильківська, 57/3, метро “Олімпійська”) з нагоди річниці від дня народження Тараса Шевченка розгорнуто виставки: - видань «Кобзаря» різних років з приватної колекції шевченкознавця Євгена Драп’ятого; - картин та скульптур Валерія Франчука (Народного художника України, Лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка), присвячених Великому Кобзареві. Запрошуємо відвідати виставку. Прес-центр ФПУ

Тетяна Ясько: «Профспілки – за гендерну рівність та протидію насиллю»

ЯСЬКО   Напередодні Міжнародного дня прав жінок та миру ми попросили розповісти про історію цього свята та про сьогодення жіночого руху, у тому числі профспілкового, в Україні Голову Постійної комісії Ради ФПУ з питань рівності прав жінок та чоловіків, Голову Профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг України Тетяну Ясько.       - Спочатку про історію цього свята. Жіночий рух розпочався в Америці 160 років тому - в..

Співчуваємо

ТРАУР   Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України з глибоким сумом сприйняв звістку про вибух на шахті «Степова», який забрав життя багатьох людей. Висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих шахтарів. В цей важкий час поділяємо біль за гірку втрату разом з рідними та близькими і всіма трудівниками шахти. З глибокою скорботою, Голова Профспілки - Віктор Турманов

Реформи – спільна справа соціальних партнерів

КЛ   2 березня у клубі Кабінету міністрів відбулось засідання колегії Міністерства соціальної політики України «Про реформування соціальної сфери у 2016 році та основні завдання Мінсоцполітики на 2017 рік», у якому взяв участь Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.   КЛ3 На засіданні виступив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Він охарактеризував сучасну соціально-економічну ситуацію в країні, проінформував про ті завдання, які належить вирішувати в першу чергу..

Проблемні питання оборонно-промислового комплексу потребують оперативного вирішення

235     Проблемні питання космічної, суднобудівної та авіаційної галузей України обговорили на круглому столі у Федерації профспілок України 28 лютого ц.р. Зустріч пройшла за ініціативи Центру захисту трудових і профспілкових прав ФПУ. До обговорення були залучені народні депутати України Віктор Кривенко і Сергій Рудик, голова Профспілки працівників суднобудування України Микола Бутенко, голова Профспілки авіабудівників України Ярема Жугаєвич, голова Профспілки працівників оборонної промисловості України Олександр Черниш, заступник голови Профспілки працівників радіоелектроніки..
Архiв
<< < Березень 2017 > >>