Урочисте вручення дипломів в Академії праці, соціальних відносин і туризму

Yur 2018 1   3  і  4 липня в Академії відбувалося урочисте вручення дипломів бакалавра та спеціаліста випускникам Юридичного факультету та Факультету економіки, соціальних технологій та туризму. Безмежно приємно бачити радісні очі студентів - відтепер молодих дипломованих фахівців, на яких Академія покладає багато сподівань. Дорогі бакалаври, успіху вам у складанні вступних випробувань до магістратури та у подальшому навчанні! Дорогі спеціалісти, плідних результатів вам на професійній ниві! Чекаємо на вас..

АКАДЕМІЯ ПРАЦІ, СОЦІАЛЬНИХ ВІДНОСИН І ТУРИЗМУ ЗАПРОШУЄ

ФIMG 503     Шановні друзі!   Початок липня – це дійсно спекотна пора для тих, хто планує цього року розпочати навчання у вищому навчальному закладі. Адже це час прийняти остаточне рішення, де саме, чому і у кого навчатися у найближчі роки. Вдалий вибір вишу є запорукою майбутнього професійного успіху та формування міцних дружніх зв’язків на все життя. Цього року Академія праці, соціальних відносин і туризму 26-й рік поспіль оголошує..

Наукова діяльність АПСВТ

Gevko-47 i   Пропонуємо ознайомитися з ІНФОРМАЦІЄЮ ЩОДО НАУКОВОЇ РОБОТИ Академії праці, соціальних відносин і туризму (АПСВТ) у другому кварталі 2018 р. (додається)     Прес-центр ФПУ

Інтереси трудової людини мають об'єднати всіх, хто готовий за них боротися

NIK 9365  «Новий курс» Батьківщини і план Капліна «За простих людей» − у ФПУ проаналізували перспективи програм обох парламентських представників.   Федерація Профспілок України два роки тому підписала меморандум про співпрацю із двома народними депутатами Верховної Ради: Вадимом Івченком та Сергієм Капліним, делегувавши їм право представляти інтереси 6,5 мільйонів профспілчан у Парламенті. Не маючи власного права законодавчої ініціативи, ФПУ пішла на цей крок, аби мати змогу реалізовувати..

23 червня - День державної служби

7767767767767756656656   Шановні державні службовці, колеги!   Від усієї душі вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби. На ваші плечі покладена нелегка, але почесна ноша – служіння народові України, допомога людям у вирішенні їх повсякденних соціально-важливих проблем, з якими вони звертаються до органів влади. З цього починається довіра громадян до інституцій влади, до самої ідеї державності, тому праця у державних органах вимагає від держслужбовців системного мислення, чіткого розуміння..

Діяти солідарно та рішуче!

DSC 0017    Керівники всеукраїнських профспілок, територіальних профоб’єднань м. Києва та Київської області 18 червня провели робочу нараду, у ході якій обговорено питання порядку денного засідання Президії ФПУ, запланованого на 21 червня ц.р., а також інші оперативні питання профспілкової діяльності.   Голова ФПУ Григорій Осовий поінформував про результати перемовин з урядовими структурами та Фондом державного майна України з питань законодавчого врегулювання статусу майна профспілок. Також було обговорено: - реакцію на..

Музичний діалог: Україна – Японія

Изображение 1065   Трьома мовами – українською, англійською та японською вітали глядачів концерту "Jazz House", який вже традиційно відбувся 10 червня на сцені Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України. Цього разу популярний музичний проект, започаткований керівництвом МЦКП ПУ («Жовтневий палац») та відомим джаз-меном Петром Полтарєвим, був присвячений східному джазу. Неймовірну атмосферу душевності, щирих емоцій та енергійної музики створили співачки з Японії Єва Хадаші й Акі Оно. Вони..
Архiв