21 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЦЕЛЮЛОЗНО-ПАПЕРОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ !

pid chas virobnichogo procesu na kombinati     Шановні спілчани!   Прийміть щирі вітання з нагоди Дня целюлозно-паперової промисловості! Завдяки досвідченості та високому професіоналізму працівників галузі, практичному застосуванню досягнень науки і техніки, активному використанню новітніх технологій споживачі забезпечуються високоякісною продукцією, задовольняється попит підприємств різних галузей промисловості в картонно-паперових виробах. Прийміть подяку за вашу сумлінну працю та відданість обраній справі. Зичу всім працівникам і ветеранам целюлозно-паперових підприємств України щастя, здоров’я, добробуту та нових професійних здобутків...

Профспілка працівників лісових галузей України вітає спілчан з нагоди професійного свята

122   Шановні колеги, дорогі спілчани! Прийміть сердечні вітання  з нагоди професійного свята - Дня працівників целюлозно-паперової промисловості України! Це свято людей, які присвятили своє життя нелегкий та важливій справі-розвитку целюлозно-паперової індустрії в Україні, чия праця пов'язана з задоволенням життєвих потреб населення в різноманітній продукції. Результати вашої роботи є вагомим внеском у розвиток економіки нашої держави і дозволяють гідно її представляти на міжнародному рівні. У цей святковий день бажаю вам та вашим..

СОЦИАЛЬНЫЙ ДИАЛОГ КАК ОСНОВА СТАБИЛЬНОСТИ: ПО ЕВРОПЕЙСКОМУ ПУТИ

90   По данным различных опросов, примерно треть граждан Украины сегодня готовы уехать из страны. В качестве основных причин этого они называют стремление получить более высокое качество жизни, обеспечить хорошее будущее детям, найти достойную работу, которой в Украине нет. Особенно тревожит то, что среди молодежи (до 30 лет) количество настроенных на отъезд еще выше - порядка 60%. Да и люди с высшим образованием тоже все чаще вынуждены..

ВІТАЄМО!

1458328834     Федерація профспілок України вітає Василя Олексійовича ДУДНИКА – Голову Профспілки працівників автомобільного та сільськогосподарського машинобудування України  –  з ювілейним днем народження. Щиро зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових звершень у всіх сферах життя. Щастя Вам, радості, добробуту й родинного благополуччя! ФПУ

10 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА МЕТРОЛОГІЇ

may-2-2         Шановні працівники сфери технічного регулювання!   Щиро вітаємо вас із професійним святом - Днем працівників стандартизації та метрології! Вирішуючи надзвичайно відповідальні завдання по реалізації державної політики у сфері стандартизації та метрології, ви робите вагомий внесок у справу захисту життя і здоров'я людини. Ваша щоденна праця, досвід та високий професіоналізм забезпечують вдосконалення національної системи технічного регулювання і впровадження європейських та міжнародних вимог і стандартів. Бажаємо усім міцного здоров’я, успіхів, творчої..

Галузева профспілка вітає спілчан з нагоди професійного свята

services     Працівникам підприємств сфери технічного регулювання   Шановні спілчани, колеги, друзі !         Прийміть найщиріші вітання  з нагоди  професійного свята - Дня працівників стандартизації та метрології і Всесвітнього дня стандартів! Важко уявити собі сферу діяльності людини, в якій би не використовувалися складові технічного регулювання – стандартизація та метрологія. Вони є надійною основою захисту прав споживачів та стабільного розвитку держави. Ми пишаємось тим, що маємо за честь працювати разом із справжніми професіоналами своєї..

Сергій КАПЛІН привітав Федерацію профспілок України з нагоди 27-річчя від дня утворення

22255003 1694333013972029 882910224347982137 o   Сьогодні рівно 27 років з дати утворення Федерації профспілок України. Саме в цей день, 6 жовтня 1990 року на установчому з'їзді представники 25 профспілок підписали Декларацію про утворення ФНПУ. Я щиро вітаю понад 6 мільйонів спілчан, по всій країні, які щодня роблять кожен свій посильний вклад в захист соціально-економічних інтересів працівників на всіх підприємствах країни, представляють і захищають їхні права у держустановах та..

8 жовтня – День юриста України

0c57974d67e4bd2b       Шановні працівники юридичної сфери!     Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня юриста! Професія, яку ви обрали, дуже важлива для розвитку суспільства. На вас покладено відповідальні завдання по зміцненню законності в державі та захисту прав і свобод співвітчизників. Саме завдяки вашій досвідченості, об’єктивності та принциповості відбувається становлення й розвиток України як правової держави. У день професійного свята особливі слова подяки - юристам, які працюють у профспілках і роблять вагомий внесок..

ВІТАЄМО ВСІХ СПІЛЧАН ІЗ 27-РІЧНИЦЕЮ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

gallery-1   Рішення про утворення Федерації незалежних профспілок України було прийнято  6 жовтня 1990 року на Установчому з’їзді.  Адже до цього часу в Україні, починаючи з 1948 року, діяло одне монопольне профоб’єднання – Українська республіканська рада профспілок (Укрпрофрада), що об’єднувала 19 профспілок, які представляли інтереси працівників підприємств переважно республіканського підпорядкування. Усі інші профспілки, що діяли в Україні на підприємствах союзного підпорядкування, мали свої вертикальні профспілкові органи в..

Гідна праця – необхідна умова економічного зростання країни

Изображение 681   4 жовтня з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю, який щорічно відзначається 7 жовтня, Федерація профспілок України провела круглий стіл на тему «Гідна праця – продуктивна зайнятість, достойна зарплата, сучасні безпечні робочі місця».   Відкриваючи дискусію Голова ФПУ Григорій Осовий нагадав, що цього річ Всесвітній день гідної праці (WDDW) відзначається вдесяте і саме ФПУ свого часу виступила ініціатором проведення щорічно цього дня в Україні заходів..

Більше статей...

1. Рада Організації ветеранів України дякує ФПУ за співпрацю
  2. Спільне послання лідерів міжнародних організацій з нагоди Всесвітнього дня вчителя
  3. Галузева профспілка вітає освітян з нагоди професійного свята
  4. 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана
  5. 30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек. Привітання від Профспілки працівників культури України
  6. Громадські організації дякують за допомогу в оздоровленні учасників бойових дій в зоні АТО
  7. ПрАТ «УКРПРОФТУР» вітає з Днем туризму!
  8. 24 вересня – День машинобудівника України
  9. Координаційна рада профспілок машинобудівного та оборонно-промислового комплексів України вітає спілчан з нагоди професійного свята
  10. АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР. Григорій Осовий: держава має опікуватись забезпеченням законних прав громадян
  11. ВІТАЄМО!