16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку!

1542286310 181115 news 08-07     Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!   Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята! Сучасне життя неможливо уявити без динамічного розвитку засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо. Завдяки вашій щоденній творчій праці і професіоналізму громадяни оперативно отримують достовірну інформацію про життя суспільства, користуються якісними послугами зв’язку. Прийміть щирі слова вдячності за вашу самовідданість обраній справі та громадянську позицію. Бажаю всім працівникам радіо, телебачення та..

Профспілка працівників зв'язку України вітає спілчан із професійним святом

45454imag99   Шановні колеги - зв'язківці!   Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення і зв'язку! Професійне свято – гарний привід згадати про вагомий внесок галузі зв'язку та інформатизації у становлення та розвиток нашої країни, про її важливу роль у суспільному та інформаційному житті, про значення щоденної роботи працівників галузі. Сучасне життя неможливе без засобів масової комунікації та інформаційних технологій. Кожен день працівники державних підприємств зв'язку, товариств,..

Виступ Голови СПО Г.В.Осового на засіданні Уряду 14.11.2018 (відео)

ВИМОГИ ФПУ – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Глава Уряду Володимир Гройсман надав відповідні доручення щодо проведення зустрічі з профспілками

zvern У відповідь на звернення Голови ФПУ Григорія Осового до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо необхідності проведення зустрічі з керівниками всеукраїнських галузевих профспілок та територіальних профоб'єднань Прем’єр наддав доручення Першому віце-прем'єр-міністру України - Міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву, Міністру соціальної політики України Андрію Реві, іншим високо посадовцям провести таку зустріч з метою обговорення пропозицій профспілок до проекту Державного бюджету України на 2019 рік..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Оперативна інформація щодо урядових доручень

14724656 535054546686587 5605498157027339071 Інформація Управління соціального діалогу та колективно-договірного регулювання ФПУ щодо реакції КМУ на вимоги Всеукраїнської акції профспілок акції 17 жовтня 2018 року.   Надано відповідні доручення Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. на вимоги: - Профспілок працівників: - вугільної промисловості №31738/4/1-18 від 31.10.18; - лісового господарства №19548/0/2-18 від 19.10.18; - агропромислового комплексу №41615/1/1-18 від 02.11.18; - зв’язку №41226/1/1-18 від 19.10.18; - хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України № 41540/1/1-18 від 06.11.18; - будівництва і..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК – НА КОНТРОЛІ ФПУ. Відбулись консультації в Міністерстві фінансів України

29 big   На виконання протокольного доручення Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка  після зустрічі з представниками профспілок, яка відбулась за результатами Всеукраїнської акції 17 жовтня, у ці дні проводяться консультації всеукраїнських галузевих профспілок у Міністерстві фінансів України. Під час цих консультацій представники профспілок інформують про позицію своїх профспілкових організацій та надають розрахунки стосовно збільшення бюджетного фінансування по відповідних галузях.   Як проінформував у коментарі Прес-центру ФПУ заступник Голови ФПУ Олександр..

Дмитрий Дорин о новых возможностях социального профсоюзного билета

karta 32 На сегодняшний день в Минюсте зарегистрировано более сотни профсоюзных организаций, в которых состоят миллионы граждан Украины. Однако профсоюзная организация на частном предприятии – для Украины явление нераспространенное. Во всем мире именно профсоюзы являются мощным инструментом правовой защиты работников, да и в Украине у профсоюзных организаций высокий уровень влияния, а членство в профсоюзах дает массу преимуществ, в том числе в вопросе отдыха и оздоровления. Новый..

ВИМОГИ ФПУ – НА КОНТРОЛІ ФПУ. На звернення ПАУ Прем’єром надано низку доручень

14560020 970487116412251 8579942024516338989 o   На пропозиції Профспілки авіабудівників України КМУ щодо налагодження роботи авіабудівної галузі Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом надано відповідні доручення, про що поінформовано ФПУ.   Лист КМУ додається   Прес-центр ФПУ

Профспілка працівників культури України вітає спілчан із професійним святом

Без назван   ШАНОВНІ КОЛЕГИ !   9 листопада багаточисельна культурна та мистецька спільнота відзначає своє професійне свято - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Тож, щиросердно вітаю всіх представників багатогранної української культури з нагоди цього чудового свята, яке обʼєднує працівників музеїв, театрів, бібліотек, клубних закладів, концертних організацій, фахівців мистецької освіти - всіх, хто присвятив своє життя благородній справі формування етичних та моральних цінностей сучасного суспільства, хто..

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва!

gt5tfdgmeni     Шановні спілчани!   Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто присвячує життя важливій справі - збереженню духовних надбань нації та розвитку національної культури! Завдяки вашій творчій праці популяризується й розвивається національна культура й духовність, зберігаються й передаються молодому поколінню народні традиції. У цей святковий день зичу усім вам міцного здоров’я й життєвих сил, натхнення й оптимізму, нових творчих планів та вагомих здобутків. Добробуту й щастя вашим родинам!   Голова Федерації профспілок України    ..

Більше статей...

1. 4 листопада – День працівника соціальної сфери
  2. Профспілка працівників соціальної сфери України вітає спілчан з нагоди професійного свята