z velikodnem

 

 

 

Шановні спілчани!

 

Дорогі брати і сестри!

 

 

 

У ці пасхальні дні сердечно вітаю вас з Христовим Воскресінням, святом християн, сповнених надією на світле майбутнє, на перемогу життя над земними стражданнями і турботами, перемогу добра над темрявою зла.

 

В наших серцях   сум і біль за втратами рідних і близьких, Героїв Небесної Сотні й захисників територіальної цілісності та незалежності України на сході. Горе і страждання ще більше об’єднали  нас, але дуже хочеться щоб нас дедалі більше  об’єднували радісні події вдома і на роботі, у місті і в селі, незалежно від того, де ми живемо.

 

Ми зможемо подолати важкі випробування, які випали на нашу долю, зовнішні та внутрішні загрози, якщо всі разом об’єднаємося, виступимо проти несправедливості і неправди  за торжество гідності бути господарями свого краю, землі і життя.  

 

Приклад життя Ісуса Христа показує нам увесь спектр людського буття, де було і є несприйняття правди, боротьба проти зла,  перемога і поразка, слава і зневага, вірність і продажність, розп’яття і смерть.

 

Але є вище понад усім цим, це   моральність і духовність, любов і прощення, мир і радість, а понад усе  це Воскресіння. Воскресіння як окремо кожного, так і колективів до нового життя у злагоді й праці на благо своїх рідних і близьких,  громади та усієї України.

 

Святкуючи, не забуваймо бідних і хворих, сиріт та самотніх, поділімось з ними радістю й увагою, пам’ятаймо, що той, хто допомагає іншому, отримує допомогу від Господа.

 

Бажаємо усім нашим спілчанам та їхнім родинам достатку і благополуччя,  мужності і сили, а нашій Україні  миру та єдності, злагоди і перемоги.

 

 

 

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

 

 

З повагою

 

Голова Федерації профспілок України               Григорій Осовий