384c00752e1061f325e4ca993b181563

 

 

29 травня – День хіміка

 

 

Шановні працівники та ветерани хімічної промисловості! 

 

 

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята  –  Дня хіміка!

Хімічна галузь є однією з основних, що визначають успішний розвиток економіки держави та забезпечує споживачів високоякісною, конкурентоздатною продукцією.

Наполеглива праця українських хіміків, набутий досвід і професійний підхід до справи в поєднанні з впровадженими новітніми виробничими технологіями створюють вагомий внесок у розвиток економічного потенціалу України та підвищення добробуту громадян.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхненної праці та нових трудових досягнень. Нехай у ваших домівках завжди панує щастя, затишок і добробут.

 

З повагою

Голова Федерації профспілок України                   Григорій Осовий

 

 

 

 

Шановні друзі!

 

 

 

Центральна Рада профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості сердечно вітає всіх працівників, ветеранів хімічного комплексу з нагоди професійного свята – Дня хіміка. 

Хімічна галузь, яка є важливою складовою національної економіки, маючи значний науково-технічний, виробничий,  кадровий потенціал, найбільше  серед інших галузей відчуває негативний вплив масштабної, системної  кризи, зростання ціни на природний газ та залізничні перевезення. 

Проте навіть за таких умов ви забезпечуєте економічний розвиток нашої держави, підтримуєте роботу вітчизняного транспорту та аграрного сектору, задовольняєте потребу суспільства у хімічній та нафтохімічній продукції, впроваджуєте у виробництво сучасні технології та розробки науковців. 

Віримо, що набутий вами досвід, наполегливість, відповідальність допоможуть подолати кризу, стабілізувати виробництво. 

Центральна Рада профспілки зі свого боку робитиме все, щоб хімічна галузь розвивалась ефективно та динамічно. 

Переконані, що наші спільні зусилля ознаменуються реальними здобутками економічного та соціального розвитку хімічної галузі. 

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров'я, тепла, щастя, зростання добробуту та злагоди у кожному домі, миру і надії на майбутнє! 

З професійним святом вас, дорогі друзі! 

 

З повагою

 

Голова Центральної Ради Профспілки 

працівників хімічних та нафтохімічних 

галузей промисловості України                           Василь Мойсюк