91088199

 

Шановні державні службовці!

 

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня державної служби України!

Ви обрали шлях служіння народу. Ваша відповідальна праця забезпечує стабільність діяльності органів державної влади і, водночас, захищає інтереси кожного громадянина. Від вашого професіоналізму, принциповості та сумлінності залежить стан виконання завдань держави у всіх сферах та ступінь довіри людей до влади, рівень задоволення їх насущних потреб.

Федерація профспілок Україні й надалі робитиме все можливе для захисту ваших трудових прав і покращення стану оплати праці.

Бажаємо вам здоров'я, мудрості, витримки у всіх  життєвих випробуваннях, щастя і добробуту, заслуженої шани і вдячності людей!

 

Голова Федерації профспілок України                  Григорій Осовий

 

 

 

 

Шановні державні службовці!

 

Від імені Центрального комітету Профспілки працівників державних установ України прийміть щирі вітання з Днем державної служби!

Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави – вкрай відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень у нашій країні.

Успішно поєднуючи професійну самовіддачу з компетентністю та стремлінням до змін, наразі кожен з вас своєю щоденною працею робить неоціненний внесок задля побудови сучасної демократичної системи державного управління, забезпечення прав і свобод громадян,  надання якісних державних послуг, підвищення у суспільстві  авторитету державних інституцій.

Упевнені, що запорукою успішної реалізації намічених цілей є професіоналізм, патріотизм  та фаховий досвід кожного державного службовця, які і надалі будуть слугувати на користь якісних перетворень на шляху утвердження в Україні європейських стандартів життя.

Зичимо кожному з вас  успішної професійної самореалізації, невичерпної наснаги, міцного здоров’я, добра, миру і благополуччя.

Нових професійних здобутків  у вашій важливій і відповідальній місії на благо України!

 

З повагою

 

Голова Профспілки

працівників державних установ України          Юрій Піжук