1435299694 1

 

 

 

 Шановні працівники торгівлі!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Саме торгівля є галуззю, яка найоперативніше з усіх реагує на повсякденні запити людей, зміни соціально-економічної ситуації в країні, об’єднує процеси виробництва і споживання, є рушієм економічного зростання через задоволення попиту громадян на різноманітні товари і послуги.

Ваша щоденна сумлінна праця дуже важлива для суспільства.

Упевнений, що ваш професіоналізм та ділова ініціатива і надалі буде запорукою покращення якості життя кожної родини, а ваша діяльність приноситиме людям радість і гарний настрій.

Зичу усім вам міцного здоров’я, щастя, добробуту і вагомих професійних здобутків!

 

З повагою     

Голова Федерації профспілок України                    Григорій Осовий

 

 

 

 

Шановні друзі!

 

Працівники торговельної галузі України традиційно в останню неділю липня (в цьому році це 31 липня) відзначають своє професійне свято – День працівників торгівлі, яке було запроваджено у 1995 році Указом Президента України на знак пошани до соціально важливої, бюджетонаповнюючої та працезабезпечуючої ланки економіки країни.

Будь – яка  професія по-своєму унікальна, у кожній своя специфіка, свої цінності, свої герої. Торгівля в цьому, мабуть, одна з найбільш особливих.

В світі є стара прикмета: без торгівлі немає країни, а якщо замислитись, то без неї не зможе існувати людство.

Професійне свято – це привід відчути значимість і важливість своєї роботи.

Тож ми маємо всі підстави вшанувати свою професію та людей.

Всеукраїнська профспілка торгівлі вітає всіх працівників галузі з професійним святом, дякуємо за сумлінну працю і бажаємо здоров»я, достатку, миру, гідних робочих місць і зарплат.

Вітаємо ветеранів торгівлі, які багато зробили для її розвитку.

Роботодавцям галузі профспілка бажає стабільності і розвитку підприємств, соціальної відповідальності, перемог і завжди пам'ятати, що запорукою в цьому є наймані працівники, які розраховують на цивілізовані соціально-трудові відносини.

Незважаючи на важку економічну ситуацію в Україні, наша взаємна підтримка є запорукою розвитку торгівлі, а значить і добробуту громадян та якості їх життя.

З професійним  святом!

 

         З  великою повагою,

 

Голова Всеукраїнської профспілки

працівників і підприємців торгівлі,

громадського харчування та послуг                           Тетяна Ясько