Робимо маленькими справами великі

IMG 2750

15 червня радник Голови ФПУ, голова Благодійної організації "Благодійний медичний фонд "Лелеко" (leleko.org.ua) Сергій Мартинюк передав 25 кг. пластмасових кришок голові Благодійного фонду "Лелекера" Наталії Тарасовій.

- Це наша маленька профспілкова частка в спільну перемогу, - зазначив С.Мартинюк, - Хочу подякувати Голові ФПУ Григорію Осовому та всім спілчанам за небайдужість і підтримку. Згадайте українське: «Не кажи що зробиш, а кажи, що зробив». Ми знаємо один одного ще з часів Майдану, тому і співпрацюємо, - розповів він.

- Знаю пана Сергія як нескореного патріота, - сказала пані Наталя. - Він завжди тримає слово і з ним легко працювати. - Нехай невеличка, але допомога надійде нашим воякам. Комусь грошова допомога, комусь необхідний протез. Тому робимо маленькими справами великі!

Як запевнили очильники благодійних організацій "Лелеко" і "Лелекера", вони й надалі робитимуть усе можливе: збирати кришки, оздоровлювати вояків, допомагати родинам і дітям.

- Отже, єднаймося друзі, Україна одна і разом ми сила! Нам ніхто не допоможе окрім нас самих, - наголосив С.Мартинюк.

IMG 2747

IMG 2748

Б.о. "Благодійний медичний фонд "Лелеко"

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 "Лелекера"