САЙ2

 

Світле та радісне свято – День знань відбулось 1 вересня в Україні. Саме цей день має стати для учнів шкіл та студентів вищих навчальних закладів вдалим стартом у велике життя та у безкрайній світ нових знань і цікавих відкриттів.  Дуже яскравим та барвистим стала цього року першовереснева зустріч в Академії праці, соціальних відносин і туризму( https://www.socosvita.kiev.ua/).

 

В актовому залі АПСВТ вже з самого ранку було багато студентів, їхніх батьків, представників науково-викладацького складу Академії. Цікаво, що серед присутніх було чимало тих, хто представляє цілі династії випускників та студентів вищі. В урочистостях взяли участь заступник Голови Федерації професійних спілок України Володимир Саєнко, ректор АПСВТ Вікторія Буяшенко, викладачі, студенти, першокурсники.

 

САЙ1

 

Вітаючи присутніх від імені ФПУ та від себе особисто, Володимир Саєнко зазначив, що кожний день кожна людина приймає цілий ряд важливих рішень. Людина завжди опиняється перед вибором: робити щось цікаве та корисне для себе та для людей або змарнувати час на дрібниці. «Ви, студенти, зробили важливий та, впевнений, правильний вибір, коли обрали цей навчальний заклад, - підкреслив Володимир Саєнко. – Ви знайдете тут не тільки знання, не тільки місце, де вас навчать. Це, впевнений, стане вашій другою домівкою. Ви ще багато років будете повертатися до цього начального закладу».

 

САЙ

У своєму виступі він зазначив, що студенти мають унікальну можливість навчатися у такому закладі, тому мають зробити все, щоб отримати максимум знань, які допоможуть їм в житті.

«Те, якими ми будемо завтра і через 10, 20, 50 років, чого досягнемо, яку країну збудуємо, залежить від десятків виборів, які ми робимо щодня, - наголосив він. - Недостатньо прийняти рішення піти навчатись, чи почати займатись спортом, або реформувати економіку України. Бо часто найважче не почати, а щодня продовжувати це починання. Кожен день потрібно робити новий вибір на користь своєї мети. Згодом з’являється звичка, але ти все одно щодня обираєш: робити щось, або ні. Встати рано вранці чи ні, підготуватись до сесії чи сподіватись на вдачу, пробігти 10 кілометрів чи один. Тому кожному сьогоднішньому першокласнику і першокурснику раджу нічого не відкладати на понеділок та завжди мати силу й мотивацію щодня робити правильний вибір».

«24 роки тому Академія взяла на себе обов’язок розбудови профспілкового руху та підняття соціальних стандартів на найбільш відповідальному етапі – підготовки та становлення кадрів. Вибір на її користь гарний старт для реалізації майбутніх фахівців», - підкреслив Володимир Саєнко. Він побажав викладачам і студентам наснаги та успіхів в навчанні, громадському житті, спорті. 

Варто зазначити, що Федерація профспілок України подарувала Академії з нагоди Дня знань ноутбук. 

САЙ3

 

 

Студентів, викладачів, гостей свята привітала ректор Академії Вікторія Буяшенко. «Ми знаходимось сьогодні у стінах унікального учбового закладу, якій створила найпотужніша громадська організація країни – Федерація профспілок України», - зазначила вона. Ректор АПСВТ наголосила, що День знань — це не просто сторінка у розвитку освітнього процесу. Це свято, що об’єднує усіх, бо знання є основою життя. «Саме знання ми використовуємо для того, щоб досягти певної професійної майстерності, саме знання ми використовуємо для того, щоб вирішити свої життєві проблеми, і навіть коли ми захоплюємося чимось, в основі будь-якого хобі завжди лежить знання. Тому мені хочеться побажати, щоб ви ці знання використовували, в першу чергу, для розвитку себе як особистості: розвитку свого внутрішнього я, розвитку своєї громадської позиції, розвитку себе як гідних громадян України», - підкреслила вона. Та зазначила, що у цьому році Академія буде святкувати свій 25-річний ювілей.

День знань пройшов в АПСВТ під гаслом «Віват, Академія! Віват, країна знань та мрій!»

 

Прес-центр ФПУ

 

САЙ5

 

САЙ6

 

САЙ7