радіо e3b910d5b383475daaed077ecf577ef9

 

 

 

Шановні колеги, шановні зв'язківці!

 

Від імені Профспілки працівників зв'язку України прийміть найщиріші  вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників радіо, телебачення і зв'язку!

Сьогодні галузь зв'язку та інформатизації є складовою інфраструктури   економіки країни, її інноваційного розвитку та  одним із основних розбудовників інформаційного суспільства.

Новітні комунікаційні технології стають невід’ємною складовою соціально – економічного розвитку суспільного життя, все більше процеси взаємодії держави та громадянина відбуваються за допомогою телекомунікаційних засобів.

І за всіма цими досягненнями стоїть щоденна, наполеглива і сумлінна  праця  зв'язківців, які акумулюючи професійні знання та досвід  забезпечують високу якість надання послуг, без яких в сучасних умовах  ми вже не мислимо свого існування.

З нагоди професійного свята висловлюю слова вдячності всім працівникам галузі, які у складний соціально – економічний період країни виконують свої обов'язки на високому професійному рівні, особливі слова вдячності нашим ветеранам галузі, всім тим, хто своєю самовідданою працею відновлював та розбудовував галузь, хто передаючи свій безцінний професійний досвід виховав не одне покоління  зв'язківців.

Бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров'я, щастя, миру, добра і злагоди, достатку і родинного затишку, творчого натхнення та подальших успіхів у професійній діяльності!

 

З повагою

Голова Профспілки

працівників зв'язку України                             М.Стародуб