7 грудня – День місцевого самоврядування

Samovraduvanna

Шановні спілчани!

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!

Це професійне свято працівників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад усіх рівнів. В умовах децентралізації влади органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у житті суспільства, у забезпеченні прав мешканців територіальних громад, керуючись інтересами  Української держави.

Ми щиро вдячні працівникам місцевого самоврядування, які при проведенні децентралізації та утворення об’єднаних територіальних громад змогли зберегти трудові колективи і профспілкові організації в них, беруть активну участь у соціальному діалозі на місцевому та регіональному рівнях.

Цей день відзначають і громадяни, які наділяють своїх обранців широкими владними повноваженнями, й розділяють з ними відповідальність за життєдіяльність та розвиток територій.

Щиро зичу усім, хто працює на благо територіальних громад та їх жителів, міцного здоров’я, оптимізму, здійснення  всіх задумів та родинного благополуччя.

З повагою

Голова Федерації профспілок України                Григорій Осовий