Изображение 202

 

Щороку 28 квітня згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 в Україні відзначають День охорони праці.

 

За традицією з нагоди цієї дати керівники членських організацій ФПУ на чолі з Головою ФПУ Григорієм Осовим сьогодні, 27 квітня, вшанували пам'ять загиблих на виробництві та поклали квіти до меморіального обеліску у парку «Відрадний» Солом'янського району м. Києва.

 

Изображение 196

 

У події взяли участь керівники Держпраці України, Міжнародної організації праці, міністерств та відомств, місцевих органів виконавчої влади, Фонду соціального страхування, всеукраїнських профспілок, організацій роботодавців, редакції журналу «Охорона праці».

 

Изображение 207

 

На пам'ять за загиблими було відслужено молебень.

Цього року девіз Всесвітнього дня охорони праці «Захищене і здорове покоління» збігається із завданнями й метою Всесвітнього дня боротьби із дитячою працею, тому є дуже важливим виховувати з малечку належне ставлення до охорони праці і створення безпечних умов на робочих місцях.

 

Изображение 239

 

Саме такій меті був присвячений Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», організований підсумки якого підбито сьогодні у Центрі дитячої та юнацької творчості Солом'янського району м. Києва.

 Почесними гостями цього свята стали Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, керівники всеукраїнських профспілок, членських організацій ФПУ. Вони вручили переможцям конкурсу подарунки та пам’ятні подарки.

Урочиста церемонія нагородження завершилась святковим концертом.

 

Изображение 273

 

Изображение 280

 

Изображение 372

 

 Изображение 328

 

Изображение 321

 

Прес-центр ФПУ