завантаження 2

 

Шановні підприємці!

 

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем підприємця!

 

  Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва і приватної ініціативи у вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

  Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства. Практично на Ваших плечах тримається весь державний апарат та соціальна сфера.

  Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

 У цей святковий день ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу.

 А ще підприємницька діяльність — це один із способів реалізувати свій талант економіста або бізнесмена і гідно заробляти не тільки на своє життя, але й створювати робочі місця для інших. Тому кожен, хто зважився на ведення власної справи, гідний всяких похвал. Ви знаєте, як правильно вести бізнес, керувати  підприємством, персоналом, надаєте тисячам людей в нашій країні надію на подальше гідне життя.

   Дорогі друзі! У цей чудовий день прийміть побажання міцного здоров’я і сімейного благополуччя! Нехай усі Ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим! Нехай доля завжди посміхається Вам, а партнери ніколи не підводять! Нехай Ваша плідна праця завжди буде запорукою добробуту Ваших рідних!

Бажаємо Вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України, щастя і благополуччя в особистому житті!

 

З повагою,

 

Голова Всеукраїнської профспілки

працівників і підприємців торгівлі,

громадського харчування та послуг                    Тетяна Ясько