завантаженн

 

 

 

Шановні друзі!

 

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України дозвольте привітати всіх працівників сфери фізичної культури і спорту, тренерів, спортсменів, ветеранів спорту та прихильників здорового способу життя з нагоди Дня фізичної культури і спорту України – свята здоров'я, молодості, людської величі та краси.

Приємно відзначити, що ряди прихильників фізкультури та спорту невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості, адже до активних занять спортом залучаються мільйони наших співвітчизників, особливо молоді, майбутніх захисників України.

Фізична культура і спорт формують в людині життєво необхідні риси, міцний характер, шляхетність та любов до своєї Батьківщини. Саме такі якості притаманні нашим спортивним талантам, які прославляють велич незалежної України, демонструють бездоганну спортивну майстерність, сягають найвищих сходинок національного та світового пʼєдесталу.

Зичу всім спортсменам та їх наставникам наполегливості, наснаги, вдалих стартів, підкорення нових спортивних висот і яскравих перемог в ім’я процвітання України!

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту!

Міцного всім вам здоровʼя та довгоочікуваного миру.

 

З повагою

 

Голова Профспілки працівників

культури України                                      Л.Ф Перелигіна