Без названия

 

 

Шановні колеги, дорогі спілчани!

 

Від імені Федерації професійних спілок України прийміть найщиріші вітання з нагоди – 70-річчя від дня утворення Сумської обласної ради профспілок.

Пройдений Профобєднанням протягом минулих десятиліть шлях був непростим і водночас насиченим важливими для спілчан подіями. Та попри всі виклики, залишаються непорушними згуртованість, єдність і солідарність профспілок Сумщини.

Ми вдячні вам за те, що ви завжди послідовно відстоювали трудові права працівників, розвивали соціальний діалог, виборюючи у безкомпромісній боротьбі гідні умови праці та її оплати, безпеку на робочих місцях, забезпечували соціальний захист.

І сьогодні робота профспілкового активу Сумщини вирізняється новими економічно обґрунтованими і соціально виваженими підходами у вирішенні життєво важливих питань діяльності трудових колективів.

Ми переконані, що наша спільна боротьба сприятиме єдності профспілкового руху, утвердженню солідарності та справедливості, добра та поваги до людини праці, становленню сильної, соціальної, правової і демократичної України.

Бажаємо вам, шановні спілчани, міцного здоровя, добробуту, подальших успіхів у вашій нелегкій праці на благо ваших родин і українського народу.

 

 

Голова Федерації

профспілок України                                   Г.В. Осовий