z2

 

 

 

ШАНОВНІ СПІЛЧАНИ!

 

Напередодні святкового дня, присвяченого саме вам - працівникам житлово-комунального господарства, без послуг яких уявити сучасне життя досить важко, висловлюю щиру вдячність та шану за вашу працю, високий професіоналізм та відповідальність.

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових економіки країни. Це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, безперебійне функціонування громадського транспорту, інші життєво необхідні послуги.

Складність накопичених у попередні роки організаційних, економічних та фінансових проблем, відсутність системного підходу до їх вирішення негативно позначилися на фінансовому становищі житлово-комунального сектору економіки.

Проте, й за таких умов ви робите все можливе для забезпечення життєдіяльності й розвитку інфраструктури країни.

В досить скрутній ситуації вам, трудівникам комунального фронту, часом доводиться проявляти неабияку витримку, терпіння, самовіддачу, ризикувати здоров’ям. Ваша наполеглива щоденна праця має сприйматися з повагою та повинна гідно оцінюватися.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру і спокою, душевного тепла, гідних матеріальних статків, творчої наснаги задля нових професійних здобутків.

 

З наступаючим професійним святом вас, дорогі спілчани!

 

З повагою

Голова Профспілки   Олексій Романюк