16-Den-pratsivnykiv-radio-telebachennya-ta-zv-yazku-Ukrayiny

 

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Від вашої щоденної кропіткої праці залежить, наскільки поінформованим буде наше суспільство. Завдяки вам ми тримаємо руку на пульсі життя країни, що допомагає відчути всім нам причетність до процесів сучасності, відкрити можливості для нових контактів і спілкування.

Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, листонош, операторів, сортувальників – всіх тих, чия робота забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.

Переконаний, що й надалі працівники радіо, телебачення та зв’язку докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування наших громадян про суспільно-політичні, економічні та культурні події, застосовуючи новітні комунікаційні технології.

Бажаю вам професійних успіхів, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, надійних партнерів та колег. Щастя, здоров’я вам і вашим родинам!

 

 

З повагою,

Голова ФПУ                                                                                                                  Григорій Осовий