13.09.18

У Миколаївській обласній раді профспілок відбувся обласний постійно діючий семінар «Соціальний профспілковий квиток» для голів обласних галузевих та первинних профспілкових організацій. Презентацію програми провели директор ТОВ «Центр соціальних послуг» Яна Лунга-Федорович та координатор Центру соціальних послуг від ФПУ Дмитро Дорін, які розповіли про переваги соціального профспілкового квитка та послуги, які можуть отримати його власники. А вже 13 вересня п.р. в облпрофраді відбулося вручення першого в області соціального профспілкового квитка голові обласної організації профспілки працівників культури Любові Назаровій.

Нагадуємо, що завдяки соціальному профспілковому квитку кожен його власник (член профспілки) може отримати необхідні послуги та спеціальні дисконтні умови, в тому числі, у разі виникнення конфліктної ситуації, юридичної, інформаційної, консультативної допомоги для захисту від порушення роботодавцями, органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими особами трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки.

Перевагами соціального профспілкового квитка є:

• Юридична консультація (безоплатно 24/7 – цілодобово, 7 днів на тиждень);
  • Адвокат 24 (24/7, перший безоплатний виїзд на місце події),
  • Допомога в дорозі (безоплатно 24/7);
  • Відпочинок і оздоровлення (знижки);
  • Пільгові умови медичного страхування (знижки) та інші послуги, передбачені умовами проекту «Соціальна картка», а також:

програма лояльності (знижки та бонуси) від Центру соціальних послуг:

• Мережі магазинів продуктів харчування, техніки, будматеріалів тощо;
  • Аптеки, клініки і стоматології;
  • АЗС, перевізники, СТО;
  • Санаторно-курортні заклади, готелі та турагенції;
  • Страхові компанії;
  • Навчальні курси і школи, спортклуби та фітнес, ресторани та інше.

Обласна рада профспілок закликає голів обласних та первинних профспілкових організацій активно проводити роз’яснювальну роботу серед членів профспілок та сприяти широкому впровадженню єдиного профспілкового квитка в області.

Довідково: сайт Центру соціальних послуг: www.cesp.pro

Телефон гарячої лінії Центру соціальних послуг: 0-800-210-308

Відділ з організаційних питань