Допомога

Підтвердження цьому є реальне наповнення Фонду солідарності ФПО, через який в ці тривожні дні боротьби із коронавірусом здійснюється збір коштів від членських організацій та всіх охочих профспілчан на потреби медичних закладів області, які рятують життя уражених інфекцією COVID-19.

Рівненська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України, здійснила свій внесок у Фонд. Оскрім того перераховано з бюджету Ради обласної організації на нагальні потреби Рівненської міської та Сарненської районної лікарень по 18500 грн.

Наші організаційні ланки РООП також долучаються до цієї, такої необхідної доброчинної акції. Сарненська та Здолбунівська райорганізації Профспілки перерахували на свої лікарні відповідно 50 та 10 тис. грн. Рокитнівська районна організація Профспілки освітян закупила для райлікарні медичного обладнання на суму 96 тис. грн. для діагностики та лікування уражених інфекцією. Від Дубровицьких освітян для районної лікарні надійшло 18 тис грн.. На свої районні лікарні перераховують кошти Демидівська, Дубенська районні, Дубенська міська та інші організації. Освітянами продовжується збір коштів для Костопільської районної лікарні. Вони свідомі того, що ці кошти направлені вчасно, допоможуть нашим медпрацівникам у боротьбі з пандемією і наблизять той день, коли ми всі разом її подолаємо.

Юрій Кравець, голова РООП
P.S. Збір коштів на потребу медпрацівників Рівненщини продовжується в усіх членських організацій ФПО.