IMG 3039

У зв'язку із скасуванням наказом Держстату з 1 січня 2020 року щорічної статистичної звітності за формою №7-тнв (річна) "Звіт про травматизм на виробництві» в односторонньому порядку без узгодження з профспілковою стороною та відсутністю інформації щодо подальшого державного статистичного спостереження у цій сфері, СПО об'єднань профспілок України звернувся до Держстату щодо порушення норм Конвенції МОП 160 «Про статистику праці».

IMG 3055

З метою отримання роз'яснень про порядок подальшого ведення в Україні державного статистичного спостереження щодо травматизму на виробництві 23 січня 2020 року у Будинку Профспілок (Майдан Незалежності, 2) відбулась розширена нарада за участю представників Держстату, Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, Держпраці, Мінекономіки,   членських   організацій   ФПУ   та   членів   СПО   об'єднань профспілок України.

Інформаційні матеріали:

Презентація Держстату «Державне статистичне спостереження «Травматизм на виробництві» та його проведення у 2020 році». Автор - Інеса Сеник, директор департаменту соціальної статистики Держстату.

Інформація Держстату "Травматизм на виробництві за 2019 рік".

Конвенція МОП про статистику праці N 160

IMG 3120