354962158

 

 

 Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до Президента України П.О.Порошенка та глави Уряду А.П.Яценюка з листами, в яких висловив глибоке переконання профспілок, що продовження політики перетворення працюючих у бідняків і прохачів державних допомог, субсидій є антисоціальним, економічно хибним та соціально вибухонебезпечним. Через це всеукраїнські профспілки вимагають від ФПУ проведення в місті Києві 23 грудня ц.р. Всеукраїнської акції протесту.

 

Враховуючи ситуацію, Федерація профспілок України, - зазначив лідер українських профспілок, - ініціювала проведення термінової зустрічі Прем’єр-міністра України з представниками всеукраїнських профспілок для обговорення проблемних питань, які передбачені Програмою Кабінету Міністрів України, відновлення соціального діалогу та пошуку суспільно прийнятних рішень на упередження соціального конфлікту.

 

Також профспілки висловили застереження, що зволікання або не проведення вищезазначеної зустрічі спонукатиме до виходу на вулиці столиці тисяч працівників.

 

 

 

ІАЦ