Перед Кабміном проведено попереджувальну акцію протесту працівниками КП «Київпастранс» з ініціативи об’єднаного профкому профспілкової організації підприємства (голова профкому Болденюк Сергій Васильович), яка є первинною організацією Київської міської організації Профспілки ЖКГ.

 

акция електрт 17.12.14

 

 

 Під час акції висунуто вимоги щодо виплати заробітної плати, яку працівники не отримують з жовтня п.р.

 

Болденюк

 

За інформацією голови Київської міської організації Профспілки Костюк Т.О. вчора відбулася телефонна розмова Прем’єр-міністра України Яценюка А.П. з міським головою Кличком В.В. У розмові порушувалось питання термінового повернення боргів із заробітної плати працівникам підприємства.

18 грудня, водії Подільського та Дарницького трамвайного депо, Дарницького автопарку та швидкісного трамваю не вийшли на маршрути, заявивши про намір розпочати безстроковий страйк до тих пір, поки питання повернення зарплатних боргів і забезпечення своєчасної виплати заробітної плати не буде вирішено.

За повідомленням КМДА, трамваї всіх трьох депо Києва вийшли на маршрути після вчорашньої страйку.

Працівники депо погодилися на умови керівництва "Київпастрансу", що заборгованість їм по заробітній платі буде закрита за жовтень вже до кінця цього тижня або на початку наступного, а заборгованість за листопад їм закриють до 29 грудня».

 

Профспілка працівників житлово-комунального господарства,

місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України