IMG 0678

 

Понад 200 представників трудових колективів підрозділів ПАТ «Укрнафта» з різних регіонів України за підтримки Укрнафтогазпрофспілки тижня провели пікетування головний офіс ПАТ «Укрнафта».

 

Головними вимогами були: підняття заробітної плати, забезпечення повної зайнятості, оновлення технологічного обладнання, недопущення масових скорочень, продовження розвідки та буріння тощо.

Понад півтори години тривали переговори представників Укрнафтогазпрофспілки з керівництвом ПАТ «Укрнафта». По закінченню засідання учасники переговорів голова Правління ПАТ «Укрнафта» М.Е. Роллінз, голова Укрнафтогазпрофспілки В.І. Дмитришин та голова Об’єднаної профспілкової організації працівників ПАТ «Укрнафта» І.В. Копач вийшли до мітингуючих з повідомленням про результати перемовин.

 

IMG 0732

 

Марк Роллінз проінформував учасників пікету про те, що під час переговорів були висунуті зрозумілі вимоги, пообіцяв що до кінця вересня ц.р. разом з профспілкою буде розроблена стратегія щодо реорганізації ПАТ «Укрнафта», реформування системи оплати праці, зростання рівня заробітних плат, що є невід’ємною складовою розвитку Товариства.

Після пікету будівлі ПАТ «Укрнафта» мітингувальники перемістились під будівлю Державної служби геології і надр України з вимогами скасовувати свої рішення, щодо зупинки спецдозволів на експлуатацію 14 родовищ у Львівській і Івано-Франківській областях, що позбавляє колективи нафтовиків можливості виконувати свою роботу та залишає їх без зарплати.

 

IMG 0712

 

IMG 0738

 

 

IMG 0681

 

Укрнафтогазпрофспілка