1приєдн селфи-марафон 2016

 

 

Захист права на працю – одне з фундаментальних прав людини, встановлене міжнародно-правовими актами і визнане усіма державами. У складних економічних умовах сьогодення питання здійснення громадського контролю профспілок за дотриманням законодавства про працю України має особливо важливе суспiльне значення.

На даний час саме профспілкові правові інспектори і активісти первинних профспілкових організацій забезпечують правовий захист трудових та соціально-економічних прав членів профспілок від протиправних дій, сприяють усуненню виявлених порушень.

Їх повсякденна наполеглива робота у справі захисту прав працюючих важлива і актуальна у практичній діяльності кожної профспілкової організації.

З 05 по 09 грудня 2016 року з нагоди Міжнародного дня прав людини на Харківщині оголошено СЕЛФІ-марафон «Профспілкові захисники прав людини праці» за ініціативи Об’єднання профспілок Харківської області, Молодіжної Ради ОПХО, за підтримки факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів Харківського соціально-економічного інституту, за участі членів Молодіжної Ради ОПХО, студентської молоді ХСЕІ і профспілкової спільноти Харківщини.

ЗРОБИ

СЕЛФІ (ФОТО)

З ПРОФСПІЛКОВИМ ЗАХИСНИКОМ ПРАВ ЛЮДИНИ ПРАЦІ

твоєї профспілкової організації -

(з правовими та громадськими інспекторами праці профспілок)

#ДЯКУЄМО_ЗА_ЗАХИСТ_ПРАВ_ЛЮДЕЙ_ПРАЦІ!!!

ПРИЄДНУЙСЯ!

 

Фото для інформаційного висвітлення в межах Міжнародного тижня прав людини та створення електронного фотоколажу «ПРОФСПІЛКОВІ ЗАХИСНИКИ ПРАВ ЛЮДЕЙ ПРАЦІ» надсилайте на E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або fpkkhsei@mail.ru

 

2 селфи Dякуємо Алябьева Л.Ф

 

 

3начало электронный фотоколлаж захисн прав