DSC 2741

 

Вже стало доброю традицією для профспілок Рівненщини влаштовувати Головну профспілкову ялинку для дітей членів профспілок.

 

Цьогорічне відзначення Новорічно-різдвяних свят, організоване профспілками області, було насиченим та багатогранним. Новорічні ранки під егідою профспілок розпочалися ще зі дня Святого Миколая, а 30 грудня, напередодні Нового року, відбулася «Головна профспілкова ялинка». і завершилися

 

Більше 300 хлоп’ят і дівчаток, їх батьків, працівників різних галузей області, радо зустрічали та вітали у цей день у Рівненському академічному музично-драматичному театрі казкові герої: Мавпочка і Півник, Дід Мороз і Снігуронька, веселі Поросята тощо. Дітки дружно співали, танцювали, брали участь у різних конкурсах, отримуючи у нагороду за кмітливість та спритність спеціальні призи. Заспівали разом з казковими героями і колядки, у яких сповіщалося: ось і Різдво на порозі! Ісус народився – славімо Його!

Привітати зі святом малечу та їх батьків завітали і організатори новорічного ранку – профспілкові очільники усіх галузевих обкомів. Вітальне слово виголосив голова ФПО Микола Шершун. Він побажав, від імені членів Президії Федерації профспілок області, усім присутнім миру, радості та благополуччя у прийдешньому році.

- Нехай цей рік буде кращим за рік, що минає! Нехай негаразди оминають усіх нас! Хай у житті буде більше яскравих і барвистих моментів, взаємної любові, щастя і добра, - побажав М. Шершун.

Дійство біля ялинки відбувалося в теплій атмосфері свята. Воно залишило в серцях малечі незабутні враження та святковий настрій. Після «золотого снігу», який посипався згори, Герої запросили дітлахів до глядацької зали на виставу «День Народження кота Леопольда». І, як завжди на подібних святах ведеться, кожному дитинчаті після завершення свята дістався солодкий подарунок від Діда Мороза.

 

DSC 2773

 

DSC 2798

 

Жанна АРСЕНІЧЕВА