IMG 9963

 

У профспілчан та керівництва лісової галузі Волині – спільні завдання – створення на підприємствах належних та безпечних умов праці. Тож є закономірним, що люди цінують свою роботу.


Цьогорічна зима, порівняно з попередніми роками, радує снігом, морозами. Однак робітникам штатних бригад при лісопідприємствах за таких погодніх умов складно працювати. Будиночки для обігріву, як елемент забезпечення належних умов праці в осінньо-зимовий період, відіграють велику допомогу. Адже є можливість у будь-який час зігрітися, зварити чаю, пообідати чи просто відпочити…
Створення належних і безпечних умов роботи в роботі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та обласної організації Профспілки працівників лісової галузі щороку числиться серед пріоритетних. Тому на лісопідприємствах  області дбають про те, аби забезпечують робітників штатних бригад на зимовий період усім необхідним, в тому числі – відповідним захисним теплим спецодягом. Варто зазначити, що загалом на фінансування заходів з охорони праці підприємствами ВОУЛМГ освоєно понад 4,5 млн. грн.! Тож закономірно, що люди сьогодні цінують свою роботу. Це підтверджує той факт, що в окремих штатних бригадах при лісопідприємствах працюють і родинні династії. Приміром, у Боровненському лісництві ДП СЛАП “Камінь-Каширськагроліс” лісорубами довгий час працюють рідні брати – Анатолій і Сергій Ревуцькі. Майстром у цьому ж лісництві працює і їхній батько Іван Євлінович, за плечима у якого більше тридцяти семи років лісівного стажу.
Як розповідають рідні брати, хороша робота у селі — на вагу золота, адже взагалі важко в теперішній час заробити копійку для прожиття. “Тому лісгоспи виручають, — зазначають голови сімей. — Маємо і добру зарплату, і все необхідне для роботи”.
І Анатолій, і Сергій мають посвідчення вальників лісу VI розряду, що є дуже важливо у повсякденній роботі, позаяк вона пов’язана з підвищеною небезпекою і вимагає професійних знань та вмінь. Втім один із братів, Анатолій, ще й здобуває кваліфікацію лісівника – бажає продовжити лісівну справу батька…

 

будинок 9

 

IMG 9962

 

будинок9

 

будинок11

 

будинок12

 

Прес-центр Федерації Профспілок Волинської області