Флешмоб2

 

 

На підтримку бійців АТО працівники Комунального закладу охорони здоров’я «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» долучились до Міжнародного флешмобу 22 Pushup Challenge.

Ця акція за останні декілька місяців отримала популярність в усьому світі та покликана привернути увагу до ветеранів, учасників бойових дій, які пройшли війну і потребують реабілітації.

Суть в тому, щоб учасник флешмобу віджався 22 рази і далі передав естафету своїм друзям. Число 22 обрано не випадково. Американцями підраховано, що кожного дня в їхній країні близько 22 ветеранів закінчують життя самогубством.

В Україні відповідно до вітчизняних реалій дещо змінено цей міжнародний флешмоб, але головна мета – підтримка морального духу ветеранів війни – залишилась незмінною.

15 лютого 2017 р. більше 150 медичних працівників вишикувалися цифрою «103» та віджались двадцять два рази на майданчику біля готелю Kharkiv Palace.

Організаторами флешмобу виступили директор КЗОЗ «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Забашта В.Ф. та профспілковий комітет закладу.

Разом з працівниками екстреної медичної допомоги участь у флешмобі взяв заступник голови Харківської облдержадміністрації Черняк М.Є., який висловив слова подяки організаторам та учасникам цього патріотичного заходу.  

 

Андрій Денчик,

голова профспілкового комітету

КЗОЗ «ЦЕМД та МК»

 

Флешмоб1