Навчання молодіжного профспілкового активу галузі охорони здоров’я Харківського регіону на ФПК ХСЕІ

DSC08294

20 квітня 2017 року за участі факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів Харківського соціально-економічного інституту відбулось навчання молодіжного профспілкового активу галузі охорони здоров’я Харківського регіону.

Навчання профспілкового активу є важливим напрямком в роботі Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України (Голова Благовещенська Альона Вікторівна). Навчання за темою «Молодіжний профспілковий лідер» було проведено для членів Молодіжної Ради галузевої Профспілки.

Лектором-тренером профспілкового навчання виступила Біденко Юлія Михайлівна – член лекторської групи ФПК ХСЕІ, кандидат політичних наук, доцент кафедри політології Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна.

У процесі інтерактивного навчання слухачі отримали суттєвий обсяг корисної інформації та практичні поради щодо особливостей роботи сучасних молодіжних профспілкових лідерів. Особливу зацікавленість у учасників навчання визвали питання соціально-психологічних аспектів профспілкового молодіжного лідерства.

У ході навчання молоді профспілковці спілкувалися, дискутували, розв’язували ситуаційні завдання. Профспілкова молодь ХООП працівників охорони здоров’я України взяла активну участь у навчальному процесі, відмітила важливість проведення профспілкового навчання і необхідність застосування отриманих знань у практичній профспілковій діяльності.

DSC08298

DSC08301

Олена Шпурік,

декан факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ