IMG 0864

 

 

11 липня відбулося засідання президії Федерації профспілкових організацій (ФПО) Чернігівської області. Одним з питань порядку денного було затвердження Угоди про створення Спільного представницького органу репрезентативних профспілок на територіальному рівні між обласною Федерацією та Територіальним форумом профспілкових організацій (ТФПО) Чернігівської області.

 

Рішення було продиктовано виконанням вимог Законів України «Про соціальний діалог в Україні», «Про колективні договори і угоди», а також прагненням до вироблення та реалізації узгодженої консолідованої позиції профспілкової сторони у колективних переговорах по укладанню Регіональної угоди на новий термін.

 

Спільний представницький орган був сформований у складі 11 представників (ФПО — 10 осіб, ТФПО — 1 особа).

 

Головою Спільного представницького органу рекомендовано обрати Ігоря Москаленка, голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, заступником — Павла Потапка, голову Чернігівської обласної організації Профспілки працівників охорони здоров'я України, секретарем – Тамару Назіну, завідуючу відділом соціально-економічного захисту ФПО.

 

Від Територіального форуму профспілкових організацій Чернігівської області до складу СПО увійшов голова організації Сергій Павленко.

 

Своїм рішенням президія ФПО уповноважила голову Федерації Ігоря Москаленка підписати відповідну Угоду про створення Спільного представницького органу репрезентативних профспілок на територіальному рівні, яка була підписана на спільному засіданні СПО головами двох територіальних профоб'єднань.

 

Віталій Копиш,

керівник Центру освіти
дорослих "Перспектива"
Навчально-методичного центру
Федерації профспілкових організацій
Чернігівської області

 

IMG 8141

 

IMG 8149