P1220832

 

 

Хто не пам’ятає знамениту "Волинянку" з брезентовим кузовом, двома ходовими мостами, для якої не було перепон бездоріжжя, ровів і горбків? Вона хоробро  брала  призи  на  знаменитих  раллі  і  була  абсолютно   доступною  і городянам і селянам. Вона однаково успішно возила на св‘ята сім’ї на гостини,а у будні - і поросят з ярмарку і картоплю і будівельні матеріали. Словом, це була ще та трудівниця.

Зараз її виробник - Луцький автоскладальний завод корпорації "Богдан -Моторс"  "Волинянку " не випускає. Зате  їхні  жовтенькі  "Богдани"  і шкільні автобуси  возять  народ  по  всій  Україні,  а  по Польщі  ще  й бігають волинські тролейбуси.

Саме на цьому підприємстві Навчально-методичний центр профспілок Волинської області і вирішив провести 18 жовтня традиційний  "День голови профкому", яким щорічно відкривається навчальний рік в системі профспілкової освіти області. Трудовий колектив заводу, що має 60-річну історію і міцну профспілку прийняв чималеньку групу профспілкових лідерів області, як рідних. Керівництво підприємства, головні спеціалісти, профспілкові  активісти  заводу розповіли  про  проблеми  і  перспективи  заводу  та про позитивний вплив профспілкової  організації на створення комфортного клімату  в колективі, значимість колдоговору,  спільну роботу профкому та адміністрації  по створенню безпечних  умов праці. Подискутували також про те,  як  запобігти  трудовій  міграції кваліфікованих працівників, адже  для нашої   прикордонної області це серйозна проблема. 

 

Навчально - методичний центр профспілок

Волинської області

 

P1220840

 

P1220845

 

P1220848

 

 

 

P1220851

 

P1220854