P1130545

 

 

Лідеру сільського спорту області Миколі Тимчаку – 70!

 

 

Понад 27 років очолює Закарпатську обласну організацію ВФСТ «Колос» АПК України Микола Тимчак. Завдяки його організаторським здібностям сільське спортивне товариство нашого краю дістало визнання далеко за межами Закарпаття. Його спортивну честь захищали спортсмени у різних видах спорту, які ставали чемпіонами і призерами олімпіад, першостей світу і Європи, визнавалися кращими в Україні.

В останні роки за підсумками роботи з розвитку спорту вищих досягнень Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України неодноразово нагороджувала за перше місце з врученням кубка «колосівську» обласну організацію Закарпаття. Чимало було зроблено і з розвитку масового спорту. Свідченням цього є проведення на високому рівні сільських спортивних ігор, спартакіад, змагань, зміцнення матеріально-технічної бази спорту на селі.

Про досягнення сільських спортсменів Закарпаття детально розповідається у цікавій книзі «Це магічне слово «Колос» (автори Микола Тимчак і журналіст Василь Гаджега), яка вийшла у 2015 році до 65-річчя обласної організації товариства.

Керує Микола Тимчак і учбово-спортивною базою «Закарпаття» в місті Берегові. Вона завжди була місцем підготовки та реабілітації спортсменів. Добре знають і про плавальний басейн з термальною водою, збудований ще півстоліття тому, плавання в якому допомагає лікувати хвороби опорно-рухового апарату, ряд інших захворювань.

           Спортивний комплекс бази дає можливість займатися і проводити тут змагання з греко-римської боротьби, художньої гімнастики, фрістайлу, футболу, волейболу, гандболу, тощо. Не випадково місто Берегово постійно стає місцем проведення престижних турнірів і змагань з різних видів спорту, в тому числі міжнародного і всеукраїнського рівня.

           11 листопада Миколі Юрійовичу Тимчаку виповнюється 70. Колеги по роботі, спортивний і профспілковий актив області та України, друзі і знайомі від усього серця бажають ювілярові нових успіхів і натхнення на спортивній ниві, міцного здоров’я і довголіття, миру і благополуччя, доброго настрою і оптимізму, радості і щастя.

           

На фото:

            - голова Закарпатської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України Микола Тимчак;

            - під час обласного спортивного свята Микола Тимчак (в центрі) разом з колегами по роботі;

            - голова Закарпатської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України Микола Тимчак з нагородою за спортивні досягнення. 

             Фото автора

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

 

P1150113

 

P1150726