Виїзне засідання Президії Херсонської облміжпрофради

IMG 2391

11 травня 2018 року Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок провела виїзне засідання Президії в інституті тваринництва степових районів ім. М.Ф. Іванова «Асканія Нова» з питання співпраці адміністрації та профспілкового комітету у вирішені соціально-економічних і трудових питань.

Перед засіданням Президії відбулася зустріч з керівництвом Чаплинської райдержадміністрації, райради, голів територіальних громад та голів профспілок району, мета якої – співпраця органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з профспілками району.

В зустрічі прийняли участь і виступили: Бурейко Олександр Альбертович - голова Чаплинської райдержадміністрації , Білоущенко Наталія Василівна – керівник апарату Чаплинської райдержадміністрації, Свінціцький Віталій Каземірович – голова Асканія Нова селищної об’єднаної територіальної громади, Жогло Володимир Володимирович – голова Чаплинської районної організації профспілки працівників державних установ, Фещук Марія Михайлівна – голова Чаплинського райкому профспілки працівників АПК.

Підсумки засідання Президії і проведеної зустрічі підвів голова Херсонської облміжпрофради Добровольський Анатолій Миколайович, який щиро подякував всім присутнім і виступаючим за співпрацю органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з профспілками району і вніс пропозицію щодо проведення аналогічних зустрічей в інших районах області.

IMG 2405

IMG 2422