d4b22e8d4b1fb6349c7d95bc5629e3c0 XL

 

Федерація профспілок Вінницької області 23 травня 2018 року провела інформаційну зустріч з головами профспілкових комітетів м.Вінниці.

Відкрив та вів зустріч Голова Федерації профспілок області – Микола Колесник.

    В інформзустрічі  взяли участь: керівники членських організацій Федерації профспілок області; голови первинних профспілкових організацій  м. Вінниці, профспілковий актив.

 

    В ході зустрічі виступили:

 

  1. З інформацією ”Про впровадження медичної реформи в лікувальних закладах м. Вінниці” виступила  – Світлана Стефанкова – заступник директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької міської Ради.

    2. З інформацією ”Про особливості реєстрації профспілкових організацій” виступила   Аліна Єрохіна – начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації, яка поінформувала профспілковий актив міста Вінниці про деякі особливості здійснення державної реєстрації профспілкових організацій, при цьому було звернуто увагу на проблемні питання підчас здійснення реєстрації.

    3. З інформацією ”Про зміни до Порядку призначення субсидій на житлово-комунальні послуги” виступила   Вікторія  Корсун – начальник відділу по перевірці правильності призначення адресних державних допомог Департаменту соціальної політики  Вінницької міської ради, яка  зупинилась на змінах до порядку призначення субсидій на житлово-комунальні послуги. Вона акцентувала увагу, що тепер субсидії нараховуватимуть за новою Постановою Кабінету Міністрів № 329, яка набрала чинності з 1 травня. В ній є суттєві зміни і нові вимоги щодо подачі документів на призначення субсидій. Усім вінничанам, які попередньо отримували субсидію найближчим часом необхідно звернутися в ”Прозорі офіси” для подання нових документів на субсидію.

   4. З інформацією ”Про житлові Програми, що реалізуються Вінницьким регіональним управлінням Державної спеціалізованої фінансової установи ”Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” виступив  Олександр Янчук – начальник відділу з надання кредитів регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи ”Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву”.

   5. З інформацією ”Про організацію оздоровлення дітей та підлітків влітку 2018 року” виступили:

   Анатолій Муляр –  заступник директора заміського дитячого оздоровчого комплексу ім. Ю. Рябчинської;

   Анатолій Півторак - заступник директора дитячо-юначької спортивно-оздоровчої бази ”Колос”;

   Микола Бойчук - директор лікувально-оздоровчого спортивного комплексу ”Маяк”.

   В ході зустрічі було дано відповіді на запитання присутніх в залі.

 

Федерація профспілок Вінницької області