P1640991

 

Пролунав останній дзвоник для слухачів XVIІІ випуску Школи молодого профактивіста Федерації профспілок Вінницької області.

 

Світлана Анпольська - заступник Голови Федерації тепло привітала випускників, ще раз пригадала цікавинки року, труднощі та успіхи навчального процесу.

”…Ви, молодь, майбутнє профспілкового руху і ми розраховуємо на Ваш потенціал, енергію та ініціативу, саме Ви можете стати в лави нашої організації на захист прав трудящих,” - сказала Світлана Анпольська, звертаючись до випускників.

Профспілкове навчання молоді – один з головних аспектів роботи профспілок. Знання, набуті в Школі молодого профактивіста, стануть надбанням в подальшому, самостійному житті, і є першою цеглиною у формуванні майбутніх профспілкових лідерів непростого сьогодення, наголосила вона.

Перед присутніми виступила Алла Толмачова – голова Молодіжної ради Федерації профспілок області, яка побажала випускникам завжди виступати ініціаторами всіх позитивних змін, мати свою точку зору і відстоювати її, наполегливо йти до поставленої мети.

Зі словами вдячності до керівництва Федерації від імені випускників   звернулась Аврора Пікуля.

Молодим профспілковим лідерам Вінницьких Національних аграрного, технічного, педагогічного та медичного університетів, Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій було вручено Сертифікати про закінчення навчання.

В добру путь, випускники! Будемо завжди раді бачити Вас в Федерації профспілок області.

 

P1640974

 

P1640969

 

Федераці профспілок Вінницької області