IMG 3757

 

8 листопада відбулося третє засідання Ради ФПО з порядком денним «Про роботу членських організацій області щодо соціально-економічного, правового захисту членів профспілок».

 

У роботі профспілкового зібрання взяли участь голова Черкаської обласної Ради Вельбівець О.І., директор Департаменту соціального захисту населення Чикало Р.О., виконавчий директор обласного об’єднання організацій роботодавців Яворська Т.І., перший заступник начальника управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Момот Р.В., заступник начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області           Жаврід В.Ю., заступник директора Черкаського обласного центру зайнятості Забудський С.А., в.о. начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області Єжель Л.І.

 

IMG 3839

 

Голова ФПО Шевченко П.В. у своїй доповіді надав аналіз діяльності профспілкових організацій області з питань відстоювання інтересів та прав членів профспілок в поточному році, поінформував про участь в роботі дорадчих органів, комісіях при органах виконавчої влади, головних управлінь Пенсійного Фонду, Держпраці, громадській раді ДФС, в розслідуванні нещасних випадків на виробництві.

Виступаючі інформували членів Ради про вирішення проблемних питань на конкретних підприємствах та галузях, підняли питання, які потребують врегулювання.

Голова обласної Ради Вельбівець О.І. поінформував учасників засідання про власне бачення процесів реформування галузей економіки, медицини та освіти в області, використання бюджетних коштів, співпрацю з профспілковими організаціями.

Членами Ради ФПО прийнята відповідна постанова та Заява з приводу підвищення вартості природного газу для населення.

 

IMG 3752

 

 Федерація профспілок Черкаської області