9рр

Дорогі друзі!

Всеукраїнська Профспілка працівників культури України щиросердно вітає всіх працівників медійної сфери, теле- та радіокомунікацій з професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Наше життя неможливо уявити без сучасних засобів комунікацій та інформаційних технологій. Без них неможливий суспільний прогрес, соціально-економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів демократії. Сьогодні телебачення, радіо та звʼязок роблять життя українців динамічним, швидким та водночас комфортним. І в цьому, перш за все, заслуга кожного журналіста, редактора, видавця, режисера, оператора, фахівця медійної сфери, чия цілодобова сумлінна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.

Працюючи на передових інформаційного простору, Ви першими розповідаєте про найважливіше, орієнтуєте спілчан у процесах, що відбуваються в світі. Від Вашого завзяття, професіоналізму, виваженості, обʼєктивності залежить не тільки якісне задоволення інформаційних потреб наших співвітчизників, а й значною мірою соціальний мир, злагода і прогрес.

Бажаю всім Вам залишатися неупередженими професіоналами своєї справи та творити правдиву історію сучасності. Нехай і надалі запорукою успіху Вашої праці будуть чесність, сумління та усвідомлення великої відповідальності перед українським суспільством.

Творчого Вам натхнення, невичерпних ідей, життєвої наснаги, міцного здоровʼя та професійних успіхів заради подальшого розквіту могутньої України!

З глибокою повагою,

Голова Профспілки працівників