БА

В Закарпатському обласному Будинку культури профспілок відбувся творчий вечір з нагоди 15-річчя утворення вокальної студії «Solo mio» (керівник Тетяна Бабець), яка працює при профспілковому закладі культури. До її складу входять  близько 20-ти учасників – працюючих, студентів, школярів, а концертмейстером є композитор Кристина Атрощенко.

Учасників студії та її талановитого керівника привітали голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич і директор обласного Будинку культури профспілок Ганна Табакович. А потім численні присутні стали учасниками неповторного пісенно – видовищного дійства. Його створили своїми виступами  учасники студії  «Solo mio» Юлія Попович, Мар’яна Жемонська, Сергій Юзьків, Леся Маделик, Христина Корчак, Вікторія Максимова, Валентина Михайловська, Надія Власенко, Людмила Ледней, Володимир Луцьків, Яна Мигович, Ольга Михайлова,   спортивно – танцювальний колектив «Невгамовні» ЗОШ №8 м. Ужгорода (керівник Христина Глушеня), інші гості свята.

На закінчення керівник вокальної  студії «Solo mio» Тетяна Бабець щиро подякувала усім за теплі привітання.

На фото:

- учасників студії та її керівника вітає голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич;

- на сцені – учасники вокальної студії «Solo mio»;

- керівник вокальної студії «Solo mio» Тетяна Бабець з нагородою.

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-