P1170999

Відбулося чергове засідання президії Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури. Оскільки в профорганізаціях галузі цього року проходить звітно – виборна компанія, це питання було винесене на розгляд президії.

Голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин проінформувала профспілкових активістів про хід звітів і виборів. Нині звітно – виборні збори проходять в первинних профорганізаціях районів і міст області, а з 1 березня розпочалися районні звітно – виборні профспілкові конференції. Завершить звітно – виборну компанію в галузевій профспілці нашого краю обласна конференція, яку буде проведено у червні.

Виступаючи на зібранні Наталія Товтин наголосила на важливості для профспілок Закарпаття у розвитку соціального діалогу в області Меморандуму про співпрацю, який нещодавно підписали голова обласної державної адміністрації Геннадій Москаль та голова облпрофради Володимир Фленько. Текст Меморандуму отримали всі учасники зібрання.

На засіданні президії також розглянуто й інші питання діяльності профспілки: статистичний і фінансовий звіт обласної профорганізації, передплати на друковані видання Федерації профспілок України тощо.

На фото:

- веде засідання президії голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин.

- учасники засідання президії.

P1170998

Фото автора