DSCN4084

 

 

19 березня 2019 року відбувся V пленум ЦК Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.

Участь у роботі пленуму взяли 74 особи.

З запрошених на Пленумі були присутні: заст. Голови ФПУ Є.Драпятий, президент Міжгалузевої асоціації розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго» А.Блащук, генеральний директор Корпорації підприємств міськелектротранспорту «Укрелектротранс» В.Вірченко, Президент Асоціації «Питна вода України» Ю.Хіврич.

Під час розгляду основного питання порядку денного засідання «Про  системність та ефективність в роботі профспілкових організацій щодо зміцнення Профспілки та посилення мотивації профчленства» з доповіддю виступив голова ЦК Профспілки О.Романюк. В обговоренні доповіді виступили голови обкомів Профспілки: Т.Корець, Т.Масенко, А.Демідова, З.Павлишин, М.Попадюк та голови профкомів О.Гармаш (КП «Харківтепло»), І.Гайдар (ЛКП «Львівелектротранс»), В.Черніченко (КП «Водоканал» м. Запоріжжя).    

Учасники Пленуму запропонували взяти за основу і в цілому постанову з цього питання та врахувати пропозиції, які прозвучали у виступах.

Також пленумом дано старт звітно-виборній кампанії у профорганізаціях Профспілки та підготовці до VII-го з’їзду Профспілки.

Зо всіх питань порядку денного було прийнято відповідні постанови.

На пленумі виступив заст. Голови ФПУ Є.Драп’ятий, який закцентував увагу присутніх на особливостях профспілкової роботи у сьогоденні та нагальності зміцнення рядів профспілок.

Учасниками пленуму було підтримано Звернення Президії ФПУ до членів профспілок з нагоди виборів Президента України.

 

DSCN4086

 

DSCN4088

 

 

Профспілка працівників житлово-комунального господарства,

місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України