P1660720

 

21 березня п.р. відбувся тренінг в Школі молодого профактивіста області на тему: Лідерство і робота в команді. Ресурсність і стресостойкість особистості ”.

 

Лідери – це люди, які змінюють світ. Тема лідерства і робота в команді завжди є актуальною, адже будь яка сфера діяльності людини передбачає роботу в колективі. Головне чому варто вчитись молоді - це умінню створити власну команду та зробити профспілку корисною та цікавою для молоді, наголосила Світлана Анпольська - заступник Голови Федерації профспілок області, розпочинаючи тренінг.

Спікерами тренінгу були: Діана Гладка – в.о. голови первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ВНТУ та Олена Граматович – заступник голови первинної профспілкової організації ВДПУ ім. М.Коцюбинського.

 

P1660722

 

Тренінг пройшов надзвичайно цікаво і корисно для молодих профспілковців.

Молоді профлідери вчились працювати в команді з розумним лідером, який враховує особливості ресурсності і стресовості своїх працівників.

Від якості спілкування залежить якість нашого життя і відносин у всьому їх розмаїтті, зазначила Олена Граматович.

Без уміння спілкуватись Ви не зможете стати лідерами, якщо Ви не здатні змусити людей слухати, за Вами ніхто не піде, - зауважила Діана Гладка.

Підводячи підсумки тренінгу, Світлана Ангольська підкреслила, що профспілкових рух в сучасних умовах потребує лідерів нової формації, здатних мислити неординарно, уміючих приймати нестандартні рішення.

 

P1660731

 

P1660741


Федерація профспілок Вінницької області