P1180031

 

 

На засіданні президії Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури розглянуто завдання профорганізацій галузі щодо організації і проведення оздоровлення дітей влітку нинішнього року.

Як інформувала голова обласної профспілкової організації Наталія Товтин, цього року, як завжди, на базі Чинадіївської дитячої  школи – мистецтв  працюватиме галузевий оздоровчий табір для обдарованих дітей. Протягом 21 дня тут відпочиватимуть і оздоровлюватимуться діти - переможці міжнародних, національних та обласних творчих конкурсів у різних жанрах. Інша зміна – тривалістю 14 днів розрахована на оздоровлення дітей працівників галузей культури. Визначено обсяги та джерела фінансування літньої оздоровчої компанії, а також категорії дітей, батьки яких матимуть пільги в оплаті вартості путівок  за рахунок профспілкового бюджету.

На засіданні президії розглянуто також питання проведення в червні цього року УІІ обласної спартакіади працівників закладів та установ культури, турніру з міні – футболу  серед команд засобів масової інформації  до Дня журналіста.

Президія прийняла постанову про проведення 29 травня місті Ужгороді ХХІІІ обласної звітно – виборної профспілкової конференції.

 

 

На фото:

- веде засідання президії голова обласної профспілкової  організації працівників культури  Наталія Товтин;

- у залі засідань – учасники засідання президії.  

 

P1180032

 

P1180039

 

  

Фото автора

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради