У Харкові відбувся фінал чемпіонату міжрегіонального управління з міні-футболу

p7 1

Минулого тижня в Харківському палаці спорту, за підтримки Регіональної профспілкової організації Північно-Східного міжрегіонального управління відбувся фінал чемпіонату з міні-футболу серед установ виконання покарань.

Міжрегіональний фінал з міні-футболу серед установ виконання покарань проводиться вже втретє, у ньому зустрічаються кращі команди установ виконання покарань Харківської, Полтавської, Сумської та Луганської областей. Харківську область представляла команда державної установи «Первомайська виправна колонія (№117)», Полтавську область державна установа «Машівська виправна колонія (№9)», Сумську державна установа «Роменська виправна колонія (№56), а державна установа «Старобільський слідчий ізолятор» представляла Луганську область.

У ході змагань команди продемонстрували високий рівень майстерності, чим подарували присутнім яскравий та динамічний футбол. Так, за результатами гри, переможцем турніру стала команда державної установи «Первомайська виправна колонія (№117)», друге місце здобула команда державної установи «Старобільський слідчий ізолятор», а третє місце виборола команда державної установи «Машівська виправна колонія (№9)».

p4

По завершенню фіналу з вітальним словом до присутніх звернулись Заступник Голови Об’єднання професійних спілок Харківської області Сергій Волков, Голова Регіональної профспілкової організації Північно-Східного міжрегіонального управління Олег Плеханов та заступник начальника управління персоналу міжрегіонального управління Максим Демченко, які привітали учасників із звершенням турніру, нагородили команду-переможницю та призерів кубками, медалями, грамотами та грошовою допомогою.

Також, індивідуальними нагородами було нагороджено кращого гравця та голкіпера турніру. Кращим гравцем цьогорічного фіналу визнано гравця державної установи «Первомайська виправна колонія (№117)» Руслана Зінченко, а кращим голкіпером став Михайло Виноградов, який захищає ворота команди державної установи «Старобільський слідчий ізолятор».

p9

Об’єднання профспілок