Висока оцінка роботи обкому

2

Колегія Міністерства культури України ухвалила рішення про нагородження Почесною грамотою міністерства голови Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників культури Анатолія Ялового.

17 вересня ц.р. під час робочої наради з керівниками профспілок бюджетної сфери Дніпропетровщини член Президії і Ради ФПУ, голова Дніпропетровського облпрофоб’єднання В. Дубіль на прохання Міністерства культури та ЦК галузевої профспілки вручив А. Яловому Почесну грамоту Міністерства культури України.

Після нагородженні А.Яловий зазначив: «Ця висока нагорода - це оцінка роботи усієї нашої організації, кожного нашого голови профспілкового комітету, кожного активного спілчанина. Адже всі разом вони задають темп, формують напрямки і порядок денний роботи нашого обкому. Вдячний галузевому Центральному комітету Профспілки, без якого наші ініціативи, пропозиції, зауваження навряд чи могли б бути почуті міністерством.

Докладніше.

Дніпропетровського облпрофоб’єднання