Запорізька облпрофрада провела семінар профактиву міста Енергодар

20191115 112811

Відбувся виїзний семінар профспілкового активу міста Енергодар, організований профспілковими курсами разом із відділами Запорізької облпрофради. У семінарі прийняли участь 103 чол.

Про різні аспекти профспілкової роботи розповіли лектори Запорізької обласної ради профспілок Тамара Белескова – завідуюча відділом з питань соціально-економічного захисту і Микола Чос - головний технічний інспектор праці.

Були розглянуті питання соціально-економічного захисту трудящих, зміни у порядку повідомної реєстрації колективних договорів, питання оплати праці через механізм колективних договорів, державний бюджет 2020 року, права і напрямки роботи профспілок в сфері охорони праці та новий порядок розслідування нещасних випадків, практика його застосування.

В роботі семінару прийняли участь Аліса Лудана та   Людмила Максимова спеціалісти Енергодарського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України.

20191115 101052

Запорізька обласна рада профспілок