Засідання молодіжної ради 17.10.14 038

17 жовтня п.р. у приміщенні Миколаївської обласної ради профспілок відбулось чергове засідання молодіжної ради облпрофради, яке пройшло у формі дискусії та було присвячено темі: «Бажані якості профспілкового лідера та яких недоліків треба уникати». Фахова дискусія пройшла під керівництвом практикуючого психолога Алли Борматової, яка розповіла присутнім про сутність лідерства, його ознаки та стилі.

Для обговорення цього питання та обміну досвідом зібралися представники обласних галузевих профорганізацій, які показали гарну підготовку та злагоджену роботу.

На початку засідання, всі учасники були розділені на пари, а завдання полягало у тому, щоб взяти інтерв'ю та відрекомендувати один одного присутнім, що дозволило ще краще дізнатись про кожного та познайомитись з новими членами команди.

Захід вразив несподіваними відкриттями і можливостями до самовираження. Заняття було зосереджено на побудові співпраці, виявленні та тренуванні лідерських навичок, з різними видами вправ, творчих завдань, рухливих ігор, роботи в групах. Усім учасникам були надані методичні рекомендації, як розвинути свої лідерські якості.

Учасники молодіжної ради були задоволені тренінгом, під час якого ділилися попереднім досвідом, методами роботи в колективі.

Миколаївська обласна рада профспілок

Засідання молодіжної ради 17.10.14 001